20 günde 6 kişi dağa götürülmek istenirken kurtarıldı

Van Emniyet Müdürlüğü, son 20 günde terör örgütü PKK tarafından kandırılarak, dağa götürülmek istenen 4'ü çocuk 6 kişiyi kurtardı. 4'ü Suriye uyruklu 8 örgüt işbirlikçisi de tutuklandı.

20 günde 6 kişi dağa götürülmek istenirken kurtarıldı
20 günde 6 kişi dağa götürülmek istenirken kurtarıldı
GİRİŞ 21.10.2019 10:51 GÜNCELLEME 21.10.2019 10:51
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kırsal bölgelere düzenlenen operasyonlarla terör örgütüne ağır darbeler vurulurken, Van Emniyet Müdürlüğü de şehir merkezlerindeki yapılanmayı çökertmek için büyük çaba sarf ediyor. Bodrum'da inşaatlarda çalışan 17 yaşındaki 2  çocuğa, sosyal paylaşım sitesi Instagram üzerinden ulaşarak terör örgütüne götürmeye çalışan 4 kişiyi, teknik ve fiziki takibe alarak yakalayan, çocukları da ailelerine teslim eden Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. 

Son 20 günde PKK’nın kandırarak dağa götürmeye çalıştığı  4’ü çocuk 6 kişi kurtarılırken, teknik ve fiziki takipler sonucu yakalanan işbirlikçi sayısının da 8'e çıktığı bildirildi. Bu işbirlikçilerden 4'nün Suriye uyruklu olduğu kaydedildi. Kurtarılanlar adli kontrol şartıyla serbest bırakılıp, ailelerine teslim edilirken, işbirlikçiler tutuklandı. 

YORUMLAR 2
  • Dobra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne tutuklaması çare değil kardeşim gebertin birde Suriye uyruklu ise Allah yarattı demeyin
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakalanmayan kim bilir kaç tane. HDP'nin bütün il , ilçe başkanlıkları organize suç şebekesi gibi çalışırken biz sivrisinek avlıyoruz. Önce meclisten çıkartmanın hukuki bir yolunu bulmalıyız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı