Fırat Kalkanı Harekat bölgesinden acı haber!

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamındaki bir bölgeye 16 Ekim'de PKK/YPG'li teröristlerce yapılan keskin nişancı ve havan atışı saldırısında ağır yaralanan asker, hastanede şehit oldu.

Fırat Kalkanı Harekat bölgesinden acı haber!
Fırat Kalkanı Harekat bölgesinden acı haber!
GİRİŞ 21.10.2019 21:02 GÜNCELLEME 21.10.2019 21:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, 16 Ekim'de PKK/YPG'li teröristler tarafından Fırat Kalkanı Harekatı kapsamındaki bir bölgeye keskin nişancı ve havan atışı saldırısı yapıldığı hatırlatıldı.

 

 

Saldırıda ağır yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen bir askerin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin mücadeleniz sadece PKK'yleydi şimdi buna YPG'yi de kattınız yani cepheyi daha da genişlettiniz. Bakalım el mi yaman bey mi gireceğiz
    Cevapla
  • Pelin 4 yıl önce Şikayet Et
    PYD ve YPG Güvenlik bölgesinden cekilse bile, bu yigitlerimizi bekleme süresinde sehit edenler mutlaka bulunup hayatla baglarindan kopmasi gerekiyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Şehitler ölmez Vatan bülünmez
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların cevabını inşallah yarın bu saatte veririz
    Cevapla
  • Bozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika israil ve nice kafir hiçbiriniz Allahın askerlerini ordusunu yenemeyeceksiniz onun için haine merhamet edilmez kellerini gövdelerinden ayırmak HAKTIR
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri