Jandarma'dan ters kelepçeye 'Fatih Portakal'lı yalanlama

Jandarma Genel Komutanlığı, Diyarbakır eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mızraklı'ya arkadan kelepçe takıldığını iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Jandarma, açıklamayı FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın haberiyle duyurdu.

Jandarma'dan ters kelepçeye 'Fatih Portakal'lı yalanlama
Jandarma'dan ters kelepçeye 'Fatih Portakal'lı yalanlama
GİRİŞ 22.10.2019 21:40 GÜNCELLEME 22.10.2019 21:40
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Jandarma Genel Komutanlığı, Diyarbakır eski Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı'ya Jandarma tarafından arkadan kelepçe takıldığını iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Jandarma, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bazı basın yayın organlarında Diyarbakır Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Adnan Selçuk Mızraklı'ya Jandarma tarafından arkadan kelepçe takıldığını iddia eden yayınlar gerçeği yansıtmamakta olup, şahıs kelepçe takılmadan sevk edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Genel Komutanlık, yaptığı paylaşımında FOX TV Ana Haber'de Fatih Portakal'ın verdiği yalan habere yer verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 51
  • Fati portakal 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman düşmanı bu fox kanalını seyredenlere ne demeli Allah akıl fikir versin fox işini yapıyor yani fitne fesat çıkarmanın derdinde ama onu izleyenler en büyük suçlu asıl onlar
    Cevapla
  • Eşitlik 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Bey kim suç işlerse işlesin her kes kanunlar karşısında eşittir ister başkan ol ister ne olursa olsun kişi suç işlemiş ise cezasını'da çekmelidir kanunlar herkes için geçerlidir.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    ne özelliği var ki kelepçe takılmaması için. bunu haber yapmak bile birilerine hizmet. taktı mı kelepçeyi adalete hesap verecek o kadar.
    Cevapla
  • yorgun 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen washington portakalı washingtonun borozancı başımısın ...
    Cevapla
  • kerem oktay 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyeyim sabah sabah allah ıslah etsin bu hayini etmiyorsa kahrı perişan etsin mehme ali gibi yogun bakımlarda yatsın konuşmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!