İstanbul'da bıçaklı dehşet! İlçenin kabusu oldu

İstanbul Sancaktepe’de sokakta önüne gelene bıçak ve şişle saldıran şahıs mahalleliyi canından bezdirdi. Aynı aileden 3 kişiyi saldırarak yaralayan Mustafa I. polis tarafından yakalandı. Saldırgan şahıs çıkarıldığı adliyeden ruh ve sinir hastalıklarına sevk edilirken, şahsın sokak ortasında vatandaşa bıçakla saldırdığı anlar kameraya yansıdı.

İstanbul'da bıçaklı dehşet! İlçenin kabusu oldu
İstanbul'da bıçaklı dehşet! İlçenin kabusu oldu
GİRİŞ 23.10.2019 15:21 GÜNCELLEME 23.10.2019 15:37
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Sancaktepe Merve Mahallesinde önüne gelene bıçak ve şişle saldıran Mustafa I.(40), mahalleliye adeta korku saldı. Farklı tarihlerde sokakta önüne gelene saldırarak öldürmeye teşebbüs eden şahıs, Oğulcan U. ile yaptığı kavgayı ayırması sebebiyle Mustafa Erdoğan G.’yi bıçakla yaraladı. Ayrıca saldırgan şahıs, yolda çocuğuyla birlikte yürüyen Serhat U.’yu birden bire bıçaklayarak yaraladı. Saldırgan şahsın, Serdar U.’nun iki aile bireyine de daha önceden aynı şekilde saldırdığı öğrenildi.

Saldırgan Mustafa I., geçtiğimiz Pazar günü Kağıthane’de suç aleti bıçakla beraber polis ekiplerince yakalandı. Şahsın sorgusunda kullanmak için uyuşturucu bulundurmak, kasten yaralama, gibi suçlardan 7 adet suç kaydının olduğu tespit edildi. Ayrıca şahsın Sancaktepe’de bir kişiyi yaraladığı olayla ilgili olarak yakalandığı, daha sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

 

'HEPSİ ÖLÜMCÜL YERLERİNDEN DARBE ALDI'

Yakalanan şahıs, sevk edildiği adliyede verilen karar doğrultusunda Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine teslim edildi.
Öte yandan saldırgan şahsın sokak ortasında bir vatandaşa saldırdığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Olay hakkında konuşan Medine U., “Çocuklarımı her gün korkuyla işe gönderiyorum. Hepsi ölümcül yerlerinden darbe aldı. Mahallede 5-6 hane kimse sokağa çıkamıyoruz bizim çocuğumuzu bıçaklayacak diye. Ne olur ceza almasını istiyorum” dedi.

Saldırının hedefi olan Erdoğan G., “Bir şekilde ceza almasını istiyoruz. Böyle insanların dışarıda dolaşması ne bizim için ne de çevredeki insanlar için iyi değil. İlla ki birinin başını yakacak bir gün” diye konuştu.

YORUMLAR 13
  • Emrah aydı 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba savcının ailesinin kendinin başına gel3se ne olacak
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    millete domuz eti at eti it eti eşek eti bilimum şeyler yedirilirse olacağı budur.
    Cevapla
  • yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Kilit altında bulunması gerekiyor, değilse bırakan sorumlusudur.
    Cevapla
  • ramiz 4 yıl önce Şikayet Et
    birini öldürse dert. biri bunu öldürse gene dert.osmanlı modeli şart bu arıza tiplere.(bknz.başıbozuklar)
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın raporu varsa kimse birşey yapamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü