Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Heiko Maas'a böyle müdahale etti!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ortak basın toplantısında Türk muhabirin sorusu karşısında zorlandığı gözlenen ve bir süre bekleyen Alman mevkidaşı Heiko Maas'a "Hadi cevap ver" der gibi el işareti yaptı.

GİRİŞ 26.10.2019 17:58 GÜNCELLEME 26.10.2019 17:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Heiko Maas ile bugün Ankara'da bir görüşme yaptı. Randevunun ardından iki bakan kameralar karşısına geçti.

 

 

TÜRK MUHABİRDEN ZOR SORULAR

İkili kısa bir açıklama yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu esnada Türk muhabirlerden biri, Almanya Dışişleri Bakanı'na "Güvenli Bölge için finansman desteği verdiniz mi, dörtlü görüşme için Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır illerini tavsiye etti. Yer noktasında bir karara varılmış mıdır, Yabancı DEAŞ'lılar konusunda Almanya kendi vatandaşları olan DEAŞ'lıları geri almayı düşünüyor mu?" sorularını yönetti.

 

 

BEKLEYİNCE ÇAVUŞOĞLU MÜDAHALE ETTİ

Bu soru karşısında kısa süreli duraksayan Almanya Dışişleri Bakanı'na Mevlüt Çavuşoğlu müdahale etti. Mevkidaşına dönen Çavuşoğlu, "Hadi cevap ver" der gibi el işareti yaptı. 

NET CEVAP VERMEDİ

Çavuşoğlu'nun uyarısı sonrası konuşmaya başlayan Almanya Dışişleri Bakanı, kendisine yöneltilen sorulara net bir cevap vermekten kaçındı. 

YORUMLAR 21
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    bosuna çavusoglu dememisler maasallah çok durust onurlu bir bakan.
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Almanya İsrail in her gün Filistin halkına saldırdığını öldürdügü nü niye görmezden geliyor insanlar ölüyor hani ermeni soykırımı diyenler Filistin soykırımı oluyor delil ve ispatlı niye bu durumu durdurmak adına tek bir hareketimiz yok siz ırkçı hain katilsiniz ABD Almanya İngiltere hani siz Avrupa hepiniz Filistini kanının almasının sebepleri olanlar en başta İsrail Allahın izniyle cezanızı bulucaksınız Allahın izniyle
    Cevapla
  • Abc 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis ten sonra cavuşoğlu var evellallah
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel komda yapiyor eliyle aslanim benim bu nazi artiklarina heryerde laik olduklari deri verecgiz vermeliyiz.
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    insallah en kisa zamanda kapilar acilirda o zaman yine dil uzatabileceklermi görecegiz inanin atom bombasindan daha teshirli olacaktir yani kibar türkcesi "AB nin batisi olacaktir"
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü