CHP’li RTÜK üyesinin makam aracı skandalı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında CHP kontenjanından Radyo ve Televizyon Üstü Kurulu’na seçilen Faruk Bildirici’nin RTÜK tarafından kendisine tahsis edilen makam aracını sevgilisi Semra Topçu ve köpeğini gezdirmek üzere kullandığı iddia edildi. İkilinin kameralara yansıyan görüntüleri bu iddiayı doğrular nitelikte…

CHP’li RTÜK üyesinin makam aracı skandalı!
CHP’li RTÜK üyesinin makam aracı skandalı!
GİRİŞ 27.10.2019 15:11 GÜNCELLEME 27.10.2019 15:12
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Temmuz ayında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'undan boşalan 3 üye kadrosuna görevlendirmeler yapılmış, Faruk Bildirici de CHP kontenjanından RTÜK üyesi seçilmişti.

 

 

BİLDİRİ İLE BULUŞUYOR

Sabah gazetesinden Atakan Irmak'ın iddiasına göre ulaştığı görüntülere göre, Faruk Bildirici'ye ait olan makam aracı bir bina önünde park ediyor. Aracın arka kapısından önce köpek, ardından da Semra Topçu iniyor. Bir süre sonra aracın yanına CHP'li Bildirici geliyor. Ardından ise araçlarına geri biniyorlar. Görüntülerde şoför de yer alıyor.

 

 

EŞCİNSEL YAYINA CEZAYI ELEŞTİRDİ

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda RTÜK dijital platformlarda yayın yapan FOX Life kanalına, 9-1-1 adlı dizide iki kadının saniyelik öpüşme sahnesinin "Milli ve manevi değerlere, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olduğu" iddiasıyla idari para cezası ve beş kez yayın durdurma cezası vermişti. Bu karara karşı oy kullanan RTÜK üyesi Bildirici, muhalefet şerhinde "Amerikan insanlarının yaşamlarından kesitler içeren bir dizide Türk aile yapısına uygunluk elbette olmayacaktır" diyerek RTÜK'ün kararını eleştirmişti.

HAREKÂTA YÖNELİK ÇAĞRIYI 'NESNEL VE ETİK' BULMADI

Ayrıca Bildirici, geçtiğimiz hafta RTÜK'ün TSK tarafından başarıyla sürdürülen Barış Pınarı Harekâtı'na ilişkin terörün amacına hizmet eden, taraflı yayın ve eksik bilgiye yönelik yaptığı sorumluluk çağrısını 'nesnel ve etik' bulmadığını ifade etmesi dikkat çekmişti.

YORUMLAR 21
  • TespiT 4 yıl önce Şikayet Et
    Faruk Bildirici değil Faruk Gezdirici olmalıymış. İyi gezdiriyor baksanıza
    Cevapla
  • ASALAKLAR BUNLAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kurumlar ne işe arar. ARPALIK OLARAK KULLANILMASININ DIŞINDA. Kamalistler ve bu tip bürokratları hep MİLLETİN SIRTINDAKİ ASALAKLAR GİBİ YEMLENDİ.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    chp liler bu şekildeler zaten, ne bekliyordunuz? iki göz boyama ile değişeceğini mi?
    Cevapla
  • hakkı sever 4 yıl önce Şikayet Et
    chp li yaparsa; onların hakkı (onlara yakışıyor). ak partili yaparsa; israf. öyle değil mi, beton ekrem.
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Görevi kötüye kullanma işten atın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Başkan Erdoğan 'Terör devleti İsrail' deyip rest çekti: Bütün dünya bilsin, idrak etsin