SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan Bağdadi açıklaması

Başkan Erdoğan, terör örgütü DEAŞ'in lideri Bağdadi'nin öldürülmesiyle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan,"DEAŞ elebaşının öldürülmesi, terörizmle ortak mücadelemizde bir dönüm noktasıdır. Türkiye, geçmişte olduğu gibi, terörle mücadele çabalarını desteklemeye devam edecek." dedi.

SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan Bağdadi açıklaması
SON DAKİKA: Başkan Erdoğan'dan Bağdadi açıklaması
GİRİŞ 27.10.2019 19:16 GÜNCELLEME 27.10.2019 20:03
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından DEAŞ terör örgütünün elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin öldürülmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.



'BU GELİŞMEYİ MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ'

Erdoğan, "DEAŞ terör örgütü elebaşının etkisiz hale getirilmesi, teröre karşı müttefiklerimizle ortak yürüttüğümüz mücadelenin önemli bir dönüm noktası olmuştur. Türkiye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da terörle mücadeleye katkı sunmaya devam edecektir. DEAŞ, PKK/YPG ve diğer tüm terör örgütleriyle mücadelede en çok bedel ödeyen ülke olarak, bu gelişmeyi memnuniyetle karşılıyoruz. Teröre karşı müttefiklik ruhuna uygun, kararlı bir mücadele verildiği takdirde tüm insanlığın huzura kavuşacağına gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 33
  • Vatansever DB 4 yıl önce Şikayet Et
    Belki de bir senaryo yazdılar ve oynadılar öldürdük deyip farklı bir imaj ve yeni bir terör örgütüyle karşımıza çıkarmasınlar da !!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Konya ..42 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi yahudiyi öldürmez diye düşünüyorum..Nokta.
    Cevapla
  • Ilhamzade 4 yıl önce Şikayet Et
    "Ebubekir el-Bağdadi" yada daha doğrusu Eliot Şımon Yeni işe atandığı nedeniyle geçici olarak öldürüldü.
    Cevapla
  • Hastürk Alanya 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Amerika seyahatini sorgulaması uygun olur diye düşünüyorum ! Bunlara güven olmaz bir oyun oynuyorlar vede tehlikeli içimde böyle bir his var ! Amerika seyahati iptal olması çok daha hayırlı olur memleketimiz için !
    Cevapla
  • Yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Ucuz yalanlar ile İster inan ister inan ma bu senin sorunun diyen ABD&AB hazır ortada Türkiye Çok yardımcı oldu... DEAŞ intikamlı Bir senaryo ile Suikast yapmamalarını beklemek TEDBİRSİZLİK OLUR
    Cevapla
  • Kayı boyu 4 yıl önce Şikayet Et
    Tramp la pentagon antlaşması bu. Seneryo gereği Tramp deaşı bitirmiş, pentagon petrol sahalarının güvenliği için suriyede kalmış olacak. Pyd dağıtılmadan rejimin de ortak kullanımına sunulacak. Gelelim esas tehlikeli bölge olan idlibe. Rusya nın ve Abd nin buraya operasyon yapma ihtimali yüzde yüze yakın bir ihtimal. Şimdiden hükümetleri ve ekonomileri yıkan bir göç dalgası na hazır olsun dünya.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü