Sancaktepe Belediye Başkanı'na saldırıyla ilgili yeni gelişme

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün Lonra'da terör örgütü yandaşlarının saldırısına uğramasıyla ilgili diplomatik kaynaklar, "Olaydan rahatsızlığımız İngiltere'nin Ankara Büyükelçisine iletilmiş ve bir daha böyle bir olayın olmaması ve faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesi gerektiği bildirilmiştir" açıklamasında bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı'na saldırıyla ilgili yeni gelişme
Sancaktepe Belediye Başkanı'na saldırıyla ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 29.10.2019 12:34 GÜNCELLEME 29.10.2019 13:41
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin başkenti Londra'da terör örgütü PKK destekçilerinin saldırısına uğrayan Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü için Türkiye harekete geçti. 

 

 

Diplomatik kaynaklardan olaya ilişkin şu açıklama yapıldı:

"Olaydan rahatsızlığımız İngiltere'nin Ankara Büyükelçisine iletilmiş ve bir daha böyle bir olayın olmaması ve faillerin yakalanarak adalete teslim edilmesi gerektiği bildirilmiştir."

 

 

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, yaptığı açıklamada, Uluslararası Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere bulunduğu Londra'da bölücü terör örgütü PKK yanlılarının gösterisine denk geldiğini kaydetti.

PKK yandaşlarının Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan pankartlar taşıdığını ve Türkiye'yi sivilleri öldürmekle suçladıklarını kaydeden Döğücü, "Yalan, iftira ve hakaretlere sessiz kalamazdık, kalmadık da. 'Yalan söylüyorsunuz' diye bağırdım. Üzerimize bayrak sopaları ve yumruklarla saldırdılar. Yanımızda sadece iki polis vardı onlar da çok yetersiz kaldılar." dedi.

Eşi ve danışmanının araya girmesiyle bölgeden uzaklaştırıldığını anlatan Döğücü, "Şartlar her ne olursa olsun ülkemize, milletimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan haksızlıklar karşısında dik durarak doğruyu Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde tüm dünyaya haykırmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

PKK YANDAŞLARI AVRUPA'DA TERÖR ESTİRİYOR

PKK yandaşları, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Barış Pınarı Harekatı'na başlamasının ardından Avrupa'nın değişik kentlerinde gösteriler gerçekleştirdi.

Gösteri düzenleyen terör örgütü yandaşları Belçika'da iki Türk gencini bıçaklarken, Norveç'te de bir kafede oturan Türkler ile içinde küçük bir bebek ve ailesinin bulunduğu araca taş ve sopalarla saldırmıştı. Fransa'nın Strazburg kentinde yürüyüş yapan PKK yandaşları, kendilerine tepki gösteren Türk vatandaşlarının üzerine sopalarla yürümüştü.

Ayrıca başta Almanya olmak üzere bazı ülkelerde de Türklerin gittiği camiler ve Türk iş yerleri hedef alınmıştı.

Avrupa ülkeleri, terör örgütleri listesinde yer almasına rağmen PKK yandaşlarının terör örgütünü simgeleyen bez parçalarıyla gösteriler düzenlemesine izin veriyor.

YORUMLAR 29
  • www 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonra diyorlarki ABDULLAH CATLI kanunsuz bir adamdi devlet mafya ile isbirligi yapamaz diyorlar ingiliz pkk ile isbirligi yapiyorsa TC de ceza evindeki omur boyu hapis almislara bir sans tanimali.avrupada. kral kimmis devletin gucunu gostermeli..
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaslarimizi koruyamiyoruz bir taraftan silahlariyla cekiliyorlar öbürtaraftan saldiriyorlar 40 yildir böyle
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Kullandıkları ve vaate bulundukları Ve koyunlarında besledikleri bu çapulcular Avrupanın başına öyle bela olacaklarki şaşıracaklar.
    Cevapla
  • muyo 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde türkiyede ingilizleri dövelim
    Cevapla
  • Servet 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeye kim düsmanlik ediyorsa onlara sahip cikiyor ve kucak aciyor avrupa. Uyanmanin zamani geldi millet. Avrupanin bir derse ihtiyaci var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı