Türkiye'den çekilme açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 150 saatlik sürenin dolmasına ilişkin "Türkiye ve Rusya, YPG'li teröristlerin güvenli bölgeyi terk etmesi için 150 saatlik bir süre belirlemişti. Zaman doldu.Ortak devriyeler aracılığıyla teröristlerin gerçekten geri çekilip çekilmediğini belirleyeceğiz." açıklaması yaptı.

Türkiye'den çekilme açıklaması
Türkiye'den çekilme açıklaması
GİRİŞ 29.10.2019 18:41 GÜNCELLEME 29.10.2019 19:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Rusya ile varılan Soçi mutabakatı çerçevesinde terör örgütü YPG/PKK'ya verilen 150 saatlik sürenin dolmasına ilişkin açıklama yaptı.

 

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabı Twitter'dan İngilizce olarak yaptığı açıklamada "Türkiye ve Rusya, YPG'li teröristlerin güvenli bölgeyi terk etmesi için 150 saatlik bir süre belirlemişti. Zaman doldu. Ortak devriyeler aracılığıyla teröristlerin gerçekten geri çekilip çekilmediğini belirleyeceğiz." ifadelerine yer verdi.

RUSYA: TAMAMEN ÇEKİLDİ

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ise YPG/PKK terör örgütünün Suriye'nin kuzeydoğusundaki güvenli bölgeden çekilmesinin takvimden önce tamamlandığını söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • Abdül 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah. Bizim iznimiz olmadan kus ucamaz ö bölgede. Reisimizin arkasindayiz. Alla ekber
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    150 Saat bekleyecegine, o saate kadar isimizi coktan halletmistik
    Cevapla
  • Egeliden 4 yıl önce Şikayet Et
    Maça çıkacaksın ama hakem fanatik karşı takımı tutuyor.Kararlarına kim güvenir.Rusya Pyd yi terörist örgüt olarak kabul etmemiş etmiyor.Ülkesinde büro açmasına izin vermiş.temizledik demesine güven olur mu..
    Cevapla
  • Suruçlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kobaniden çekilmedi halen pkk pyd paçavraları dalgalanıyor. Bizim yapacağımız tek şey Suruç belediyesini hdp den almak ve kobaniye girip orayı temizlemek
    Cevapla
  • EFO 4 yıl önce Şikayet Et
    Cekilmedi bu yaratiklar.Devriyeyle mi kontrol edecez.Daha pacavralari bizim sinirdan bakinca goruluyorya.GAVUR GAVURLUGUNU YAPACAKTIR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim