Eşinin önünde hakaret edildi, sonrası korkunç

Aydın’da alacak verecek meselesinden çıkan kavgada iki kişi ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan her iki yaralı da kurtarılamadı.

Eşinin önünde hakaret edildi, sonrası korkunç
Eşinin önünde hakaret edildi, sonrası korkunç
GİRİŞ 30.10.2019 06:11 GÜNCELLEME 30.10.2019 06:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, akşam saat 20:00 sıralarında Efeler ilçe merkezindeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; alışveriş merkezindeki bir iş yeri sahibinden alacakları olduğu öğrenilen A.T. isimli polis memuru eşiyle birlikte gittiği iş yerinden alacağını istedi. İş yeri sahibi A.B. iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı polis memurunu eşinin gözü önünde hakaret edince, polis memuru beylik silahını çıkarıp önce A.B.’nin kafasına sonra da aynı silahla kendi kafasına ateş etti.

Silah sesi üzerine bölgede toplanan kalabalık durumu sağlık ekiplerine ve polise ihbar ederek yardım istedi. 112 Acil Servis ekipleri yaralılara olay yerinde cihaza bağlayıp ilk müdahalede bulundu. Kalp fonksiyonlarını yitirdiği belirtilen yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ 

Yaşanan olayda her ikisi de ağır yaralanan polis memuru Atilla D. (44), ile Ahmet Barut (35), tedavi gördükleri hastanede doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra bölgeye gelen Aydın İl Emniyet Müdürü Suat Ekici, olay yerinde inceleme yapıp bilgi aldı. Alacak verecek meselesinden çıktığı öğrenilen olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 5
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Öbür tarafta halledersiniz.
    Cevapla
  • Ağrılı04 4 yıl önce Şikayet Et
    Benimde başımda böyle bir bela var.50 bin lira alacakliyim 1 senedir surunduruyor. Bazen diyorum gideyim şunun kafasına sıkayım sonra ailem aklıma geliyor RABBİM böyle bir durumda beni af etmez diye vazgeçiyorum. Insanın canı yandimi gözü bir şey görmüyor hele bu birde eşinin yaninda olursa
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    bir anlık öfke nelere mal oluyor,sonuca baksan değer mi hayır.çok sabırlı olmamız gerekiyor.1 tl için,çürük domatesi için ,yan baktın düz baktın, yol vermedin gibi bir çok nedenle insanlar katil oluyor.lütfen biraz sabırlı ve sağ duyulu olalım.
    Cevapla
  • Hıdır 4 yıl önce Şikayet Et
    İyide çürük domates yüzünden ölümlü kavgalar olmasın ama bu durumda insan haksızlığa gelemiyor.
    Cevapla
  • Mardini 4 yıl önce Şikayet Et
    Dunya malina tamah etmeyteceksin. Esini belaya suruklemek yterine beladan cekeceksin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!