Erdoğan 'müjdelerimiz olacak' deyip duyurmuştu! Mazlum Kobani sorusu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda, "İnşallah yakında bu konuda milletimize müjdelerimiz olacaktır" demişti. Bu sözü üzerine Erdoğan'a, "Müjde dediğiniz Mazlum Kobani mi?" sorusu yöneltildi. Erdoğan'ın söz konusu soruya verdiği cevap dikkat çekti.

GİRİŞ 31.10.2019 06:22 GÜNCELLEME 31.10.2019 10:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, grup konuşması sırasında söylediği, "Bir müjdemiz olacak" sözüne dair dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

 

 

''BİR MÜJDEMİZ OLACAK''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, “Bazı ülkeler milli güvenliklerine tehdit olarak gördükleri teröristleri her nerede olursa olsun bulup ortadan kaldırıyorlar. Öyleyse Türkiye’nin de aynı hakka sahip olduğunu kabul ediyorlar demektir. Buna ellerini sıktıkları, övgüler dizdikleri teröristler de dahildir. İnşallah yakında bu konuda milletimize müjdelerimiz olacaktır” dedi.

 

 

''BU İŞLERİN HABERİ VERİLİR Mİ?''

Erdoğan, bu sözünü hatırlatan bir gazetecinin, "Bu kişi Mazlum Kobani kod adlı Ferhat Abdi Şahin mi?" sorusuna şöyle cevap verdi:

''Niye acele ediyorsun. Bu işlerin haberi verilir mi? Amerika haber vere vere mi geldi?''

YORUMLAR 27
  • Cıvı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sımdıye kadar durdugumuz kabahat asalayı nasıl bıtırdıysek bunlarıda bıtırelım guc alıyorlar bız boyle davrandıkca !
    Cevapla
  • KAYIBOYU 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis !!! Elini ayağını öpeyim.Allah sana uzun ömür versin.Daima muzaffer kılsın.Allah müslümanlara yardım etsin.Bu uğurda canım feda olsun.
    Cevapla
  • Ali Rüzgar 4 yıl önce Şikayet Et
    Heh işte yıllardır beklediğim haber buydu. Sana tehdit olarak gördüğün kişileri el altından hatta göstere göstere yok edeceksin ki büyük devlet olduğunu bilecekler. Bu caydırıcılık etkisi yüksek bir savaş biçimidir. Allah yardımcınız olsun, Emeği geçen-geçecek herkesten razı olsun, ömürlerine ömür katsın.
    Cevapla
  • DEVLET-İ ALİYYE 4 yıl önce Şikayet Et
    DEVLET-İ ALİYYE UYANDI HAMDOLSUN. abd ve avaneleri düşünsün.
    Cevapla
  • Geveze 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani konuşurken yüzüne bir gülümseme düşüyorsa İşte senle beraber bizimde yüzümüz gülüyor Rabbim gülüşünü eksik etmesin ulu hakanım Adımların her daim rahat ve sıratı mustakim olsun. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak