MHP'den Arınç'a çok sert 'FETÖ' tepkisi

Bülent Arınç'ın, KHK ile ilgili 'Facia' sözlerine MHP'lilerden tepki geldi. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Bir facia var, o da sensin" derken MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek ise "Bu FETÖ'cü sevdası nedir?" diyerek tepki gösterdi.

GİRİŞ 01.11.2019 00:43 GÜNCELLEME 01.11.2019 18:23
Bu Habere 123 Yorum Yapılmış

Kemal Öztürk’ün sorularını cevaplayan Bülent Arınç, FETÖ'cülerin ihraç edilmesinden rahatsız olduğunu açık açık ifade ederek, ''KHK bir faciadır.'' ifadelerini kullanmıştı. Arınç sözlerine MHP'li isimler çok sert tepki geldi.

ARINÇ'IN TEPKİ ÇEKEN SÖZLERİNİN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

MHP'Lİ VEKİL ARINÇ'A 251 ŞEHİDİ HATIRLATTI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, FETÖ'cülerle ilgili sözlerinden dolayı Bülent Arınç’a sert tepki gösterdi.

Arınç'a 251 şehidi hatırlatan Vahapoğlu, ''Anlaşılan, 15 Temmuz gecesi katledilen  251 Şehide, 3000 civarındaki Gazi’ye, bombalanan TBMM’ne, TC’nin yurtdışında yerlebir edilen itibarına vb.. üzülmüyorsun ve bağımsız yargı kararlarına saygı duymuyorsun ki bu lafları edebiliyorsun. Yazıklar olsun'' diye tepki gösterdi.



"BİR FACİA VAR O DA SENSİN"

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da Arınç'ın açıklamalarına tepki göstererek Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ''Bülent Arınç yine döktürmüş "KHK uygulamaları bir facia,evime temizliğe gelen KHK'lı kadını gördükçe ağlıyorum" demiş. Bülent efendi! Bir facia var, o da sensin. Sayın Cumhurbaşkanım, KHK facia ise, KHK'ları çıkartan sizsiniz. Arınç ne demek istiyor takdir sizin." dedi.



"BU FETÖ'CÜ SEVDASI NEDİR?"

MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bülent Arınç kendi damadını kurtarınca bir özgüven geldi kendine. Masum ve mazlum varsa giderilsin de bu genelleme FETÖ'cü sevdası nedir?" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 123
  • vatandaş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın işi bitmiştir yazıklar olsun.
    Cevapla
  • frs 4 yıl önce Şikayet Et
    ne desek boş
    Cevapla
  • rumuz 4 yıl önce Şikayet Et
    enginyurt dogru söylüyooooooooo
    Cevapla
  • kubettin zengi 4 yıl önce Şikayet Et
    aha şimdi ben asgari ucretle çalışan biriyim.çocuklarım sınavlarda başarılı oldu.ne hikmetse bazı barajları aşamadık.niye çunki sizin acıdığınız bu zavallı aklı (semerli ve kantarmalı) kıtlar hep öne çıktı onlar yerleşti.devlet kademelerine .hakları olmadığı halde.şimdide sen onlara acıyorsun.acı .ama geçekten acı.sende onlardansın sayın arınç.bizm çocuklarımız için herkes hakim savcı doktor vali kaymakam öğretmen mi olACAK DİYORDUNUZ.birileride hizmet edecek.nedense bu birileri hep bizim gibi vatanını gerçekten seven canını vermekten esirgemeyenlerin çocukları hizmet eder.sizin kilerde hainlik eder.hemde haksız elde edilen mevki ve makamlarda.
    Cevapla
  • M.sarı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kapı sesine ağlayan pensilvanyadaki gibi her hemen ağlar ağlama sorunu yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
Senegal Hava Kuvvetleri Komutanı Niang Baykar'ı ziyaret etti