Van'de gri kategoriye bir çizik daha

Van'da düzenlenen terör operasyonda etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin terörden arananlar listesinde gri kategoride yer aldığı belirlendi. Gri Listedeki Karker kod adlı Muhacir Duman olduğu tespit edildi.

Van'de gri kategoriye bir çizik daha
Van'de gri kategoriye bir çizik daha
GİRİŞ 01.11.2019 20:21 GÜNCELLEME 01.11.2019 21:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Van'ın Gürpınar ilçesinde iki teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu.

 

 

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yürütüldü.

Bu kapsamda, ilçenin Dikbıyık Mahallesi Sugözü mezrası kırsalında düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen iki teröristten birinin gri kategoride arananlar listesinde yer aldığı tespit edildi. 300 bin TL ödülle Gri Listedeki Karker kod adlı Muhacir Duman olduğu belirlendi.

 

 

Operasyonda silah, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bölgede halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonların yine halkın desteğiyle daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu zehirli gaz atin o dağlara 10 yil ot dahi olmasin birakin pkk iti dahi orda barinmasin helak olup gitsin inaninki bu kafirleri kim vurursa cennetliktir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı