CHP'li başkanlar birbirine girdi!

İzmir'in Selçuk ilçesindeki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çıkan eski başkan ile yeni başkan arasında çıkan kavga adliyeye taşındı.

CHP'li başkanlar birbirine girdi!
CHP'li başkanlar birbirine girdi!
GİRİŞ 02.11.2019 10:20 GÜNCELLEME 02.11.2019 10:20
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İzmir'in Selçuk ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Şirince mahallesindeki etkinliğe katılan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, eski belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve çevresindeki bazı kişilerin sözlü ve fiziksel saldırısına uğradı.

Cumhuriyetin ilanının 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP'li ilçe yöneticileriyle birlikte Şirince'deki etkinliğe katıldı. Sengel'e, vatandaşlarla birlikte halay çekerken; eski CHP'li belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve çevresindeki grup tarafından sözlü ve fiziksel saldırıda bulunuldu.

Jandarma ekipleri tarafından müdahale edilen olayda Hüseyin Vefa Ülgür ve çevresindeki grup gözaltına alındı.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kavgada bugün yenir bir gelişme yaşandı. Saldırıya uğrayan başkan Şengel, kendisine küfür ve hakaret edildiğini, fiziksel olarak şiddet gördüğü gerekçesiyle Ülgür hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şengel olayla ilgili yaptığı açıklamada, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladık. Belediye başkanı olarak tüm köylerimizi ziyaret ettim. Belevi, Zeykinköy'ün ardından saat 22.00 sıralarında Şirince'ye gittik. Çok keyifliydi. Davul zurna eşliğinde İzmir Marşı söylendi. Böyle bir tevazu içinde, şenlik içinde bayrağımızı aldık, marşımızı söylerken, ne yazık ki o kötü olayı yaşadık. Siyaset, sakin yapılması gereken bir şey. Şiddet mağduru olan herkese ders olsun" dedi.,

ASIL MAĞDUR BİZİZ

CHP'li Ülgür ise yaşananlardan Başkan Şengel ve beraberindekileri sorumlu tutarak, asıl mağdurun kendisini olduğunu öne sürdü:

"Köy meydanında kurulan masalarda köylüler bizi konuk etti. Yemeğimizi yerken önce belediye başkan yardımcısı ve birkaç kişi geldi. Ardından Belediye Başkanı Filiz hanımın geldiği belirtildi. Başkan Şengel, halaya katıldı. Ben de kalktım yanına gittim, elinden tutup halaya girdim. Burada şov yapmamasını, ortamı germemesini istedim. Bizim adaylık sürecinden bir anlaşmazlığımız vardı. Bile bile benim bulunduğum yere geliyor ve dayım, akrabalarım, yakınlarımın önünde nispet yapıyordu. Bunun yanlış olduğunu söyledim. Tahriklerine kapıldım. En büyük yanlışı masama giderken; 'Hepimiz haddimizi bileceğiz. Başkanın da' dememdir. Dememeliydim. Bu sırada onlardan biri bana 'Şerefsiz' dedi. Bunu duyan yakınlarım o kişiye 'Nasıl söylersin' diye çıkıştı ve bize saldırdılar. Oğlumu da dövdüler. Başında üç dikiş atıldı, elinde çatlak var. Hastanede beklerken de bize saldırdılar. Filiz hanıma hiçbir zaman bir fiske bile kimse vurmadı. Asıl mağdur biziz. Dayak yiyen biziz" diye konuştu.

YORUMLAR 12
  • Bozoklu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp liler elinden tuttuğuna bunu yapıyor, tutmadığına kim bilir neler yapar.
    Cevapla
  • Siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırdık mı, hayır
    Cevapla
  • Levent Başarır 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel olacak
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Halk düşmanı chp nin bundan iyi şeyi olmaz
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Birbirinizden bulun kimseye bela olmayin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar