HDP'nin Küçükçekmece Belediyesi'ne ait salonda gerçekleştirdiği İstanbul 3. Olağan Kongresi skandala sahne oldu. Partililer salona "Yaşasın rojava direnişi" sloganlarıyla girerken, kongre açılışı teröristler için saygı duruşunda bulunulması ve ant içilmesiyle başladı.

BEKLENEN KATILIM GERÇEKLEŞMEDİ

İstanbul'un farklı ilçelerinden partililerin otobüslerle taşındığı kongreye katılım beklenenden az oldu. Salonun yaklaşık 3'te 1'inin boş kaldığı görüldü.

İÇERİYE ÖRGÜT MATERYALLERİ ALINMADI

Güvenlik güçlerinin çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı salona, terör örgütü PKK/PYD ve elebaşına dair paçavraların girişine izin verilmedi. 

GİRİŞTE SLOGAN BAŞLANGIÇTA AND

Kongrenin yapılacağı alana ulaşan partililer, salona "Yaşasın rojava direnişi" sloganlarıyla giriş yaptı. Terör örgütü lehine sloganların atıldığı kongrede, eli kanlı teröristler için önce saygı duruşunda bulunuldu ardından da ant içildi.

Yorumlar 150 Yorum Var
  • Q44 04.11.2019 14:09
    Kamera niye arkadan çekiyor bunların arpası fazla geldi
  • Hatice 04.11.2019 13:36
    Neden polis güçleri topyekun o kongrede bulunanları tutuklama di bundan daha büyük suç olurmu .bu insanlar terörist değilmi illa daglarami gitmeleri gerekiyor yada aranmalari için bombalı eylemmi gerekiyor işte avuçlarında hepsi .suriyeden ypg pyd temizleniyorda ülkemizde mecliste pkk temsilcileri neden temizleniyor ve el kol sallayarak terörist kongresi yapılıyor. Yarın bir gün ülkemizdeki eylemlerin musebbibleri oradakiler ve duyarsız kalanlar olmayacak mı? Önce bizim ülkemizin refahı için bu gerekmezmi.bu kongreler bizim devletimizi milletimizi yok etme kongresi değilmi biz biliyoruz da devletmi bilmiyor.
  • BUĞUR46 04.11.2019 11:36
    Derhal Devlet Gereğini Yapmalı ve Bu Hainler Cezalarını En Ağır Şekilde Almalılar; Aksi Takdirde Taviz Tavizi Getiriyor..
  • Harun 04.11.2019 11:05
    Acele etmeyin suriyeden sonra donup sizinde defterinizi durecegiz simdilik biraz daha anirin
  • HASAN 04.11.2019 09:41
    nerede bu asker, polis ve savcılar bu hainleri ülkemizde besliyoruz ya yazıklar olsun bize
Daha fazla yorum görüntüle