İstanbul'da otobüs durağa daldı! Gerçek şoke etti!

Son dakika haberi: Beşiktaş Meydanı'nda bir otobüs durağa daldı, ilk belirlemelere göre 13 kişi yaralandı. Otobüste 3 kişiyi bıçakladıktan sonra durağa daldığı, ardından kaçarak denize atladığı ileri sürülen sürücü gözaltına alındı.

GİRİŞ 03.11.2019 18:46 GÜNCELLEME 03.11.2019 22:10
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Meydanı'nda bir otobüs durağa daldı, ilk belirlemelere göre, durakta bekleyen 2'si ağır 13 kişi yaralandı.

İddiaya göre, hızlı geldiği otobüsle durağa dalan sürücünün kazanın ardından elinde bıçakla aşağı inerek, duraktaki bir kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra Beşiktaş İskelesi'nden denize atladığı, polisler tarafından denizden çıkarılarak gözaltına alındığı öğrenildi.



Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastanelere kaldırıldı.





SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI


 

 

Necdet K. kazayı yaptıktan sonra otobüs içerisinde bulunan ve dışarıda bekleyen yolculara bıçakla saldırıp denize atladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Uzun uğraşlar sonucunda denizden çıkartılan Necdet K. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Ekipler olay yerinde çalışmalarını sürdürürken, trafikte yoğunluk oluştu.

BABASI OLAY YERİNE GELDİ

Kaza sonrası şoför Necdet K’nın babası olay yerine geldi. Polis ekipleriyle konuşan baba, daha sonra ise oğlunun yanına götürüldü. Ekiplerin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Beşiktaş'ta meydana gelen “Yaralamalı Trafik Kazası ve “Kasten Yaralamaö konuları ile ilgili Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin çalışmalar yaptığı bildirildi.

Açıklamada, "Olayı gerçekleştiren Necdet K. (33) isimli şahsın 10 yıllık Özel Halk Otobüsü şoförü olduğu, güzergâhı dışında Ortaköy istikametine doğru seyir halinde iken bilinmeyen bir sebepten dolayı içerisinde yolcu bulunmayan otobüs ile Bahçeşehir Üniversitesi otobüs durağında beklemekte olan vatandaşlara çarptığı, devamında elindeki bıçakla kaçmasına engel olmak isteyen (1) vatandaşı kolundan yaralayarak Beşiktaş sahilinden denize atladığı belirlenmiştir." denildi.

Açıklamada, "Şahıs kendisini kovalayan görevlilerce denizden çıkartılarak gözaltına alınmış, yapılan araştırmalarda şahsın alkollü olmadığı tespit edilmiştir. Otobüs çarpması ve bıçakla yaralama neticesinde (3)'ü İran uyruklu, (2)'si yaşı küçük olmak üzere toplam (13) şahıs yaralanmıştır." ifadelerine yer verildi.

1 KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Yalçın Tahir Billur isimli bir kişinin yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

YORUMLAR 53
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Konu açıklığa kavuşsun sonra yorum yaparız.10 senedir otobüs şoförlüğü yapıyormuş. Daha önde buna benzer olayı varmı bakılır. Birde kontrolü dışında yada kendi hatasıyla kaza yapmış olabilir. Dışarıda linç edilmek iştenmiş olabilir. Başka bir bakış açısı.
    Cevapla
  • Elbyli58 4 yıl önce Şikayet Et
    Cezası ne ola. Takım elbise giyse iyi halden falan filan haşmekan ...Güzel ülkemde adalet
    Cevapla
  • Yavuz Oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle kişilerin toplumda ve sokakta asla yeri yok. Daha caydırıcı önlemler alınmalı.
    Cevapla
  • EMRE 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede Allahın kanunları geçmediği sürece kimse bana adaletten bahsetmesin.Herkesin yaptığı yanına kar kalıyor.
    Cevapla
  • aksaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunları işe alırken sabıka kaydına bakılmıyormu bu nasıl bir iştir?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız