Erdoğan'ın konuşmasının kesilme nedeni ortaya çıktı!

Meclis TV'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını yarıda kesip HDP grup toplantısını canlı olarak yayınlamaya başlaması sosyal medyada çok konuşulmuştu. Herkesin nedenini merak ettiği olayda gerçek ortaya çıktı.

GİRİŞ 05.11.2019 18:24 GÜNCELLEME 05.11.2019 18:30
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Meclis TV'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını yarıda kesip HDP grup toplantısını canlı olarak yayınlamaya başlaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Herkesin nedenini merak ettiği olayın Erdoğan'ın konuşmasına geç başlamasından kaynaklandığı ortaya çıktı.


İŞİN ASLI ORTAYA ÇIKTI

 

Meclis TV, AK Parti grup toplantısı devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını kesip, HDP grup toplantısını canlı olarak yayınlamaya başladı. Sosyal medya bu olayı konuşurken, işin aslı kısa sürede ortaya çıktı.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASI GEÇ BAŞLADI

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında partililerine seslendi. Meclis gündeminde saat 11.30 görünen toplantı saat 12.05 civarında başladı.

Erdoğan'ın 35 dakika sonra başlayan konuşması, ister istemez HDP'nin yayın saatiyle çakıştı. Kürsüden partililere seslenen Erdoğan'ın konuşmasının son bölümleri saat 12.45'te başlayan HDP grup toplantısının başlangıcına denk geldi.

HDP'NİN YAYININA GEÇTİLER

Grup toplantılarını canlı olarak yayınlayan TBMM televizyonu ise bu sırada Erdoğan'ın konuşmasını kesip, HDP grubu adına konuşma yapan HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın konuşmasını yayınlamaya başladı.

1 SAAT 15 DAKİKA SÜRE VERİLİYOR

Parti gruplarında her partiye 1 saat 15 dakika süre veriliyor. Meclis TV de parti liderlerinin konuşmalarını canlı yayınlayarak kamuoyuna aktarıyor.

YORUMLAR 46
  • dogan 4 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar abzürt bişey şu işe bak terörislerin o kanalda konuşturulması cumhurbaşkanımızın konuşmasının yarıda kesilmesi..bu kadar da demokrat olmayın canım ne olur yanii
    Cevapla
  • vemal 4 yıl önce Şikayet Et
    onlar dağlarda mağaralarda konuşuyorlar mecliste ne konuşmasıymış....
    Cevapla
  • Tachiwaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilgin bir adamın konuşması dururken mağara adamını göstermeniz hiç hoş gözükmüyor. İnsanların bilgilere ihtiyaçları var, boş zamana değil.
    Cevapla
  • fırat kalkanı 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan kimse hemen atılsın... fetö kriptoları hala devlet dairelerinde cirit atıyorlar nasıl olsa Bülent abileri var yakında kurtarır onları.
    Cevapla
  • CESUR YÜREK 4 yıl önce Şikayet Et
    hdpkk nin meclis konuşması çok mu lazım...NİÇİN KONUŞTURUYORSUNUZ İTLERİ...bu ülkeye bu demokrasi çok fazla...ondan sonra çıkıyorlar REİSE diktatör diyorlar ALÇAKLAR...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'