Maket trafik aracını soydular!

Muğla'da yol kenarında duran maket trafik aracının tepe lambası ve aküsü çalındı. MOBESE kayıtlarıyla tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 07.11.2019 15:03 GÜNCELLEME 07.11.2019 17:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yol kenarına konulan maket trafik aracının tepe lambası ve aküsünü çaldığı iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

 

Fethiye-Antalya kara yolu Uğurlu Kavşağı'nda bulunan maket trafik polis aracının tepe lambası ve aküsünün çalınması üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Hırsızlık anının yansıdığı MOBESE kayıtlarını incelemeye alan ekipler, maket aracın yanına bir otomobille duran iki şüphelinin hırsızlığı gerçekleştirdiğini belirledi.

 

 

Eşkalleri ve otomobillerinin plakası tespit edilen Y.Y.İ. (19) ile B.İ. (25) gözaltına alındı. Şüphelilerin otomobilinde ve evlerinde yapılan aramada tepe lambası ve akü bulundu.

MOBESE kamera görüntülerinde, otomobilleriyle maket trafik aracının önünde bir süre duran ve araçlarının kaputunu açan şüphelilerin daha sonra tepe lambasını ve aküyü aldıktan sonra olay yerinden ayrılmaları yer alıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    Maketin etkisi kalmadı. Artık daha teknolojik ataklar yapılmalı. Mesela hologram teknolojisi.... :)
    Cevapla
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlar yetersiz cezalar az.bir suru bos alan var zaten parasi bizden cikiyor cezaevi yapin doldurun iceri yatsinlar.af maf neymis anlamadim.sucu olan cezasini ceker.
    Cevapla
  • gölge 4 yıl önce Şikayet Et
    suç işle suçsuz kal der gibi yasalarımız var onlarda haklı zaten suçsuz olacaklarını biliyorlarda yapıyorlar sen bi cezanın hükmünü koy artır sonra o aküyü yolun ortasına koy bakıyım alıyorlarmı
    Cevapla
  • Müco 4 yıl önce Şikayet Et
    İpin ucu iyice kaçtı sanki çalmak mafiret tarlada mahsulu çalıyorlar, çiflikten hayvanları değerli ne varsa ne Allah tan korkuyorlar ne de kuldan utanıyorlar insanlık ölmüş
    Cevapla
  • Bey 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok cirkin uygulama polis maketi ,kalksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı