FETÖ'cü Hakan Şükür’ün babası hakkında yeni karar!

FETÖ'cü firari hain Hakan Şükür’ün babası Selmet Şükür'ün FETÖ üyeliğinden yargılan davada mal varlığına tekrardan tedbir konuldu.

FETÖ'cü Hakan Şükür’ün babası hakkında yeni karar!
FETÖ'cü Hakan Şükür’ün babası hakkında yeni karar!
GİRİŞ 09.11.2019 19:51 GÜNCELLEME 09.11.2019 19:52
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, yargılandığı Sakarya 4. Ağır Ceza Mahkemesinde 22 Ekim'de görülen duruşmada sanık Şükür'ün mal varlığı üzerindeki tedbirin kaldırılması kararına itiraz etti.

İtirazı değerlendirmek üzere toplanan 4. Ağır Ceza Mahkemesi, itirazın kabulüne ve sanığın mal varlığına yeniden tedbir konulmasına karar verdi.

 

22 Ekim'de görülen duruşmada Selmet Şükür'ün mal varlığı üzerindeki tedbir, sanığın avukatlarının talebi üzerine mahkeme heyetince kaldırılmıştı. Sanığın yargılanmasına 24 Aralık'ta devam edilecek.

TAHLİYE EDİLMİŞTİ

FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 12 Ağustos 2016'da gözaltına alınan Selmet Şükür, ertesi gün tutuklanmış, 25 Kasım 2016'da sağlık sorunları nedeniyle ev hapsi uygulanması ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla tahliye edilmişti.

 


"Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi istenen Şükür'ün, kayyum atanan İnelsan şirketiyle FETÖ'nün parasını akladığı, firari oğlu Hakan Şükür adına inşaat yaptırdığı ve oğlunun finans işlerini takip ettiği iddia edilmişti.

Şükür'ün ayrıca, örgütün Sakarya yapılanmasında önemli konumda bulunan Remzi Çinemre ve firari Hakan Alaçam ile telefon görüşmeleri tespit edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 22
  • 5151 4 yıl önce Şikayet Et
    fetullah gülen itinin peşinden giden, vatan, millet, bayrak, ezan hainleri, Türk Milleti sizin gibi fetöcü terörist vatan hainlerini ayakları altında ezecektir. Her Türk Asker Doğar.
    Cevapla
  • zirto 4 yıl önce Şikayet Et
    kazmanin kazik babasi
    Cevapla
  • Tonyukuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Asmak lazım. Vatan hainleri hayatta ıslah olmaz.
    Cevapla
  • ÖZTÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    alnına vatan haini yazın serbest bırakın bak sen millet ne yapıyor
    Cevapla
  • Fatih Akman 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi evlat yerin dibine batsın Hakan.
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    babasi da onun gibidir hakani yetistirende onlar hakan kacti babasi yakalandi bu kadar..haram yiyenler cezasini elbet cekecek dunyada da ahirette de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...