Athena Gökhan'ın 10 Kasım paylaşımına büyük tepki! Hemen sildi

Athena grubunun solisti Twitter hesabından yaptığı 10 Kasım paylaşımında "Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor!" ifadesini kullanınca büyük tepki çekti.

Athena Gökhan'ın 10 Kasım paylaşımına büyük tepki! Hemen sildi
Athena Gökhan'ın 10 Kasım paylaşımına büyük tepki! Hemen sildi
GİRİŞ 10.11.2019 10:56 GÜNCELLEME 10.11.2019 10:56
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı 10 Kasım paylaşımı tepkilere neden oldu. 

Özoğuz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu sene 10 Kasım başka kutlanıyor! Uyanış; Halkın içinde kendi kendine dirilen. İlke ve İnkılaplarıyla, Genetiğimize Zamanın akışıyla Devrimcilik ruhunu aşılayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuz minnet ve Saygı ile selamlıyoruz. Yaşasın Dekimokrasi Yaşasın Özgürlük." ifadelerini kullandı. 

 

Gökhan Özoğuz'un paylaşımına bazı Twitter kullanıcıları, "Kutlama değil Gökhan'ım, anma... lütfen!!", "10 Kasım'ın Kutlaması Olmaz. Lütfen biraz dikkatli olalım. " , "10 Kasım Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün Anısını yaşatacağımız gündür. 10 Kasım Yastır.." diyerek tepki gösterdi. 

 Özoğuz, daha sonra paylaşımını düzeltti.

YORUMLAR 33
  • Ay yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Inkilsplarıda sorsalar e ü şimdi hatırlamıyorum dersin. Sen sessiz düşündüklerivi dışa vurduktan sonra neyi değiştiriyosun
    Cevapla
  • Safa 4 yıl önce Şikayet Et
    Efendim bu sanatçı abdest alırken görüldü, ticani tarikatındanmış falan diye medya verdi gazı sonuç bu. Allah bu zihniyete fırsat vermesin. Tarikatçılığın sonuda buna benzer durumlar eninde sonunda ortaya çıkar . Çıkar yol vahir yani kurana dönmet Rasülümüzü örnek almaktır , gerisi lafı güzaf.
    Cevapla
  • Bahadır 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslinda kendi de sevmiyor ataturku sadece bir amac icin kullaniyor,cok asikar,once kutluyor tepki gorunce geri vites yapiyor.insan onemli ve sevdigi sahsiyetler icin secici kelimeler kullanir.sadece elestirmek adina ataturku kullanarak basit bir ifade ile ayni kendi sahsiyet i gibi yazmis..cok basitsin,hic bir zaman bu cografya ya uygun degilsin,inan ataturk senin su halini gorseydi korkardi,bu tipleri cocuklariniza izletmeyin.
    Cevapla
  • Gümüş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözüm ona kültürlü cahil..
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Safmisin kardes daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun..
    Cevapla
  • Yusuf tekin 3 yıl önce Şikayet Et
    Iste karacahil kişiliği tam gelişmemiş ama şımarıklığı pik yapanların yorumları, iyi söz beklentisi olabilirmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı