Düzce'de 15 FETÖ'cüye ceza yağdı

FETÖ'nün Düzce'de TSK bünyesindeki yapılanmasında "askerlerden sorumlu imam" oldukları iddiasıyla yargılanan 2'si tutuklu 15 sanığa 1 yıl 6 ay 22 gün ila 10 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Düzce'de 15 FETÖ'cüye ceza yağdı
Düzce'de 15 FETÖ'cüye ceza yağdı
GİRİŞ 12.11.2019 00:06 GÜNCELLEME 12.11.2019 00:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik yargılanan 15 sanık, 1 yıl 6 ay 22 gün ila 10 yıla kadar hapis cezalarına çarptırıldı. 

 

 

Düzce 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına, ankesörlü telefonlardan örgüt üyeleriyle irtibat kurdukları ve askerlerden sorumlu "mahrem imam" oldukları iddiasıyla haklarında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan dava açılan tutuklu, tutuksuz sanıklar ile avukatları ve yakınları katıldı.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, isnat edilen suçtan tutuklu sanıklar Fahri Halit Beşir ile Emrullah İşlekoğlu'na 10'ar yıl hapis cezası verdi. 

 

 

Tutuksuz sanıklar Emre Kendir, Muavvez Doğan, Ali Ömer Deniz, Recep Karaca, Mehmet Ayhan, Burak Diker, Hasan Yıldırım Özmen ve İskender Koyun'u 6 yıl üçer ay hapse mahkum eden heyet, etkin pişmanlıktan faydalanan 5 sanığı ise 1 yıl 6 ay 22 gün ila 3 yıl 1 ay 15 gün arasında değişen hapis cezalarına çarptırdı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Serbest bırakılan fetöcüler her fırsatta biraraya geliyorlar. toparlanmak için fırsat kolluyorlar.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    fetö terör örgütü militanları adi yaratıklar
    Cevapla
  • Alnl 4 yıl önce Şikayet Et
    Gücünün yettiğini hapise gönder, diğerleri ise açık açık devletin en özel müessesinde keyif yapsın Adalet dediğin herkeze eşit değilmiydi ?
    Cevapla
  • Poliman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şahıslar takip edilmelidirler. Eğer ihanette ısrar ettikleri tespit edilirse en ağır cezalara çarptırılmaları gerekir.
    Cevapla
  • mert mert 4 yıl önce Şikayet Et
    1 yıl ney ulan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda