İzmir'den kan donduran son dakika haberi: 4 kişi ölü bulundu!

İzmir'in Kiraz ilçesinden gelen son dakika haberine göre aynı aileden biri kadın 4 kişi, silahla vurulmuş halde bulundu. Ölü bulunan ailenin bir akrabasının gözaltına alındığı açıklandı. Gözaltına alınan şahsın evi üzerinde taşıdığı çift silahla basıp akrabalarını öldürdüğü ortaya çıktı.

GİRİŞ 13.11.2019 13:38 GÜNCELLEME 13.11.2019 13:38
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çayağzı Mahallesi'nde İbrahim A. (40), eşi Döndü A. (38), oğulları Kemal A. (17) ve akrabaları Erol A. (35), Çayağazı Mahallesi Bağarası Sokak'taki evlerinin önünde silahla vurulmuş halde bulundu.     

 

Olaya ilişkin maktullerin akrabaları M.A. (35) jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

CİNAYETLERİ İTİRAF ETTİ

 

Şüphelinin ilk ifadesinde 4 kişiyi kendisine ait tabanca ve tüfekle, "eşinin rahatsız edilmesi" nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.

ÇİFTE SİLAHLA EVİ BASMIŞ!

Kiraz'ın kırsal Çayağzı Mahallesi'nde çiftçilik yapan Murat A., saat 09.00 sıralarında, babasının amcasının oğlu İbrahim A.'nın Bağarası Sokak'taki evine gitti.

Murat A.'nın kapıyı yumruklayıp, tekmelemesi üzerine İbrahim A. ve yakınları, panikle açtı.

Bu sırada Murat A., yanında getirdiği av tüfeği ve tabanca ile kapının önünde Murat A. ve yakınlarına ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşun ve saçmalarla İbrahim A., eşi Döndü A. ve oğlu Kemal A. ile kardeşi Erol A., olay yerinde yaşamını yitirdi. Murat A., daha sonra tabanca ve tüfek ile jandarmaya gidip, teslim oldu.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • ....... 4 yıl önce Şikayet Et
    bu tarz olaylarda (kadına şiddet, intihar, cinayet...) görsel ve yazılı basının hiçmi suçu yok bu tarz haberleri öne çıkarıp günlerce işleyerek reklamını yapmıyorlarmı batı basınında bu tarz olaylar insanlar üzerinde her tür olumsuz etki göstermemesi için bizimki kadar öne çıkarılmıyormuş hatta yasakmış?....
    Cevapla
  • Ala 4 yıl önce Şikayet Et
    '' ........kısasta sizin için hayat vardır.......'' Ayet. Allah'ın ayetlerini/had cezalarını hatırlatma zahmetine katlanmayan dindar geçinenlerin vebali.Din /İslam hayat Nizamı değil miydi? Camiler,İHL' ler,İlahiyat Fakülteleri,Müftülükler ne işe yarar? Dininin bir kısmını kabul diğer kısımlarını red mi ediyorsunuz?Akaidi bir durum değil mi bu sahne?Teoloji !!! tahsilli milletvekilleri ne iş yaparlar? sadece soru....
    Cevapla
  • S o 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceza yasaları bu şekil devam ederse daha çok canlar yanar
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Millete psikoloji kalmadı
    Cevapla
  • gresunlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ne psikolojisi ..Allah korkusu dini imanı olmayan sapik sadist ne yazikki insan denilen mahluklar ..cezalarin caydirici olmamasida etken tabii
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu ? Nasıl bir cehalet. Şimdi hapiste karını rahatsız eden olursa ne yapacaksın ? Caniliğe sebep çok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar