İndirim sözü vermişti! Suya zam yaptı

İstanbul'u kazanmak için seçim meydanlarında suya yüzde 40 indirim vaadinde bulunan Ekrem İmamoğlu, yüzde 20 zam yapılacağını açıkladı. Daha önce, "İstanbullu suyu daha ucuz içecek" diyen İmamoğlu, zamdan sonra, "Daha önce suya yapılan indirim mantıksız" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 13.11.2019 15:59 GÜNCELLEME 14.11.2019 09:22
Bu Habere 225 Yorum Yapılmış

Seçimden önce İstanbul'da suya indirim yapacağını vadeden Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'ın üstünden daha birkaç ay geçmeden zam kararı aldı. İstanbul'da suya yüzde 20 zam yapıldı. Bu da yetmezmiş gibi İmamoğlu zammı, daha önce suya yapılan indirimin yanlış hesaplandığını ve mantıksız olduğu sözleriyle savundu. 

 

MALİYETİ BAHANE GÖSTERDİ

Tepki çeken zamdan sonra, "Maliyet arttı" açıklaması yapan İmamoğlu'na tepki gösteren vatandaşlar, "Belediye başkanı olmadan önce maliyetleri bilmiyor muydun" eleştirisinde bulunuyor.

 

 

Ekrem İmamoğlu seçimden önce "suya indirim sözü" vermişti.

'YÜZDE 40 İNDİRİM' SÖZÜ VARDI

Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyası döneminde şunları söylemişti:

İstanbullunun suya harcadığı parayı azaltacağız. Suda hanelere ortalama yüzde 40 indirim yapacağız. 5 yılın sonunda altyapı çalışmalarını tamamladığımızda İstanbullu musluktan temiz su içebilecek. 

'İmamoğlu 8 yılda yapılmayan zammı bir günde yaptı'

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 225
  • savaşçı 4 yıl önce Şikayet Et
    ne zammı siz yanlış anlamışsınız finansal düzenlemedir o :)
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni nesil susuzluğu bilmiyor çöp dağlarını bilmiyordu. Her şey güzel olacak sloganına inanarak oy verdiler. Şimdi her şeyin güzel olacağının süslü slogan olduğunu öğrenme vakti geldi. Sonuç İstanbul'a yazık oldu.
    Cevapla
  • Oğuzhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp demek pkk demek chp demek bereketsizlik demek chp demek susuzluk demek chp demek su olmadığından cenabet cenabet gezmek demek. Hayırlı olsun ıstanbul. Layık olduğun gibi yönetiliyorsun istanbul
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Oley oleyyy herşey çok güzel olacak oy verenler düşünsün ben mı düşüneceğim.
    Cevapla
  • mengene 4 yıl önce Şikayet Et
    istanbullullar bu ekoyu çözemedi .ben 1400 km öteden çözdüm .yine söylüyorum bu ekoyla baş edemezsiniz.bir söyle 40 takla atar yine ayak üstüne düşer.herkes göremez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!