Türkiye'den İsrail'e uyarı: Derhal son verin

Türkiye'nin, İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınadığı bildirildi.

Türkiye'den İsrail'e uyarı: Derhal son verin
Türkiye'den İsrail'e uyarı: Derhal son verin
GİRİŞ 13.11.2019 17:55 GÜNCELLEME 13.11.2019 17:55
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail dünden bu yana Gazze'de gerçekleştirdiği saldırılarda çok sayıda masum Filistinli kardeşimizi katletmiştir. Bu saldırıları şiddetle kınıyoruz. İsrail yönetimi devlet politikası haline getirdiği saldırgan tutumuna ve işgaline son vermelidir." ifadeleri kullanıldı.

İsrail'in 52 yıllık işgalinin, modern zamanların en uzun saldırgan işgali olduğuna işaret edilen açıklamada, "Uluslararası toplum da Filistin'de yaşanan bu trajediye artık gözlerini kapatmamalı, İsrail'in işgal politikasına ve saldırganlığına karşı süratle harekete geçmelidir." çağrısında bulunuldu.

 

 

Açıklamada, bu çerçevede, uluslararası toplumun, Filistin'de sivillerin korunmasına yönelik yükümlülüklerini yerine getirmeye davet edildiği kaydedildi.

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne dün sabah saatlerinden itibaren düzenlediği hava saldırılarında 21 kişi yaşamını yitirdi, 69 kişi yaralandı.

 

 

YORUMLAR 11
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    nerde bu kafir birlik hani bizi kiniyorlardi ya suriye ye girdik diye yahudi her yeri yerle bir etmiş onlarca ölü var ses yok nerde Firavun sisi yada katil selman yada Bae
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım ne olur ümmeti müslümana birlik ver,ipine sımsıkı sarılmamızı nasip eyle. Küffara galebe çalmamızı nasip eyle.
    Cevapla
  • nükleer silah 4 yıl önce Şikayet Et
    terörist israilin abd nin ingilterenin fransanın çinin k.korenin rusyanın nükleer füzesi varda neden normal insanların yaşadığı diğer ülkelerin nükleer silahı olmasın bu durum tezat değilmi madem normal ülkelerin nükleer silahı yok terörist devletlerinde olmasın madem terörist devletlerin nükleer silah edinme hakkı var normal ülkelerinde nükleer silah elde etme hakkı olsun dikkat edilirse sadece Pakistan hariç (normal ülke Pakistan) nükleer silahı olan diğer ülkelerin tamamı terörist devlet buna hindistanda dahil pakistanda ve keşmirde yaptıkları devlet terörü
    Cevapla
  • djdj 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl insana kıyıyorsunuz
    Cevapla
  • murtaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba kınamanın ötesine yani, bu kafirlerin dersini nezaman vereceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!