İstanbul'da ölü bulunan ajan Mesurier'in evinden harita ve kroki çıktı

İstanbul'da ölü bulunan eski İngiliz ajanı James Gustaf Edward Le Mesurier'in evinde yapılan incelemelerde harita ve krokiler bulundu.

İstanbul'da ölü bulunan ajan Mesurier'in evinden harita ve kroki çıktı
İstanbul'da ölü bulunan ajan Mesurier'in evinden harita ve kroki çıktı
GİRİŞ 13.11.2019 20:04 GÜNCELLEME 13.11.2019 20:04
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul Karaköy'de, ev olarak da kullandığı ofisinin önünde ölü bulunan eski MI6 ajanı James Gustaf Edward Le Mesurier'in ön otopsisi tamamlandı. İlk belirlemelerde ölüm nedeni yüksekten düşmeye bağlı iç kanama olarak tespit edilen Le Mesurier'in kesin ölüm nedeni, alınan kan örneğine yapılan incelemeyle ortaya çıkacak.  Evinden harita ve krokiler çıktığı öne sürülen eski istihbarat subayının ölümündeki soruşturmaya cinayet büronun yanı sıra Terör ve İstihbarat Şube Müdürlükleri de dahil oldu.

Beyoğlu Karaköy’deki ofisinin bulunduğu sokakta cesedi bulunan eski İngiliz istihbaratı MI6 ajanı James Gustag Edward Le Mesurier'in ölümüyle ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. Tüm detayların tek tek incelenip, araştırıldığı soruşturma kapsamında, Le Mesurier'in Adli Tıp Kurumu’ndaki ilk otopsisi tamamlandı. Eski ajanın ölüm nedeninin ilk bulgulara göre yüksekten düşmeye bağlı iç kanama olduğu ortaya çıktı.

KAN SONUCUNA GÖRE OTOPSİ RAPORU HAZIRLANACAK

James Gustag Edward Le Mesurier'in cesedinden kan örneği alındığı, kanda yapılacak laboratuvar incelemesinin tamamlanmasıyla da kesin ölüm nedeninin belirleneceği bildirildi. Kanda Le Mesurier'in ölmeden önce hap ya da uyuşturucu alıp almadığı da araştırılacak. Yapılacak incelemenin önümüzdeki hafta tamamlanması beklendiği, gelen inceleme sonunda da kesin ölüm nedeninin yer alacağı otopsi raporunun hazırlanacağı kaydedildi.

EVDE HARİTA VE KROKİLER BULUNDU

Olayın ardından polis ekiplerinin, Le Mesurier'in 1 yıllık eşi ile yaşadığı evde yaptığı araştırmada harita ve krokiler bulunduğu iddia edildi. Harita ve krokilerin nereye ait olduğu ise araştırılırken, soruşturmaya  İstanbul Cinayet Büro Amirliği'nin yanı sıra Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri de dahil oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 14
  • Bu nebiçim isim 4 yıl önce Şikayet Et
    Soyadı kanunu çıkmamış herhalde daha bunlarda bu ne kadar uzun bir isim ya :D Komik adamlar he
    Cevapla
  • izmir dobracı 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde yabancı gelip kalıyorsa ev-villa aldıysa bunları ne olur takibe alın ayrıca fuhuş maksatlı gelenleri hemen yurtdışı yapın izmirde alsancak-çankaya her sokakta 3-4 tane masaj fuhuş evi var bunları çok acil kapatın vebal devletedir.
    Cevapla
  • CEMİL 4 yıl önce Şikayet Et
    adam ajan başkalarıda vardır yakalanıp kafalarına sıkılması lazım
    Cevapla
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ingılız fıtne fesat cıkarmak ıcın buralardalar..cok tehlıkelı ınsanlar haınler..Bu Ingılızler dunya savası cıkaran ınsanlar.Bunlar adım adım takıp edılmelı.
    Cevapla
  • solcu türk 4 yıl önce Şikayet Et
    esi öldürdü çünkü esi baska bir ulkenin ajani (tahmin)
    Cevapla
  • asev 4 yıl önce Şikayet Et
    O senin dediğin filimlerde olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması