Twitter'dan skandal sansür! Tepki yağıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump’ın görüşmesi öncesinde “#TurkeyFightsISISandYPG” etiketi Twitter gündeminde birinci oldu. Ancak, Twitter bu başlığı sansür uygulayarak büyük bir skandala imza attı.

Twitter'dan skandal sansür! Tepki yağıyor
Twitter'dan skandal sansür! Tepki yağıyor
GİRİŞ 13.11.2019 22:39 GÜNCELLEME 13.11.2019 22:41
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump’ın görüşmesi öncesinde “#TurkeyFightsISISandYPG” (Türkiye, DEAŞ ve YPG ile mücadele ediyor) etiketi Twitter gündeminde birinci oldu. Söz konusu etiket ile birlikte, sosyal medyada terörle mücadeleye ilişkin birçok paylaşımda bulunuldu. Ancak Twitter, bu başlığa sansür uygulayarak anında gündemden düşürdü.

SKANDAL SANSÜR

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED), konuya ilişkin olarak daha sonra Twitter üzerinden şu açıklamada bulundu:

"Türkiye'nin teröre karşı mücadelesinin anlatıldığı "#TurkeyFightsISISandYPG” tagi Twitter tarafından sansüre uğrayıp dünya gündeminden düşürüldü. Bu sansür kabul edilemez."

 

 

YORUMLAR 29
  • İzmir Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanın yolun baktınız açık olsun. Sen ümmetinin yanında adaleti korumaya çalışan mazlum insanların ve Türkiye korumaya çalışan gerçek Lidersin Allah yardımcınız olsun Büyük Türkiye için yola başkanım Recep Tayyip Erdoğan hak yolunda vatan yolunda ya ölüm Ya İstiklal bu haçlı siyonist ordusuna işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar twitter yüklü ceza kes uyar sonra kapat güzel olur.
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Erişimi engellensin!
    Cevapla
  • yazılımcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Twitter'ın Türkiye erişimini kapatın sizde
    Cevapla
  • Necati 4 yıl önce Şikayet Et
    Kafirden ne beklenirki
    Cevapla
  • yuz 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin yuzu nasilda bizim muhalefetin kine benziyor
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence bizim muhalefet bunlardan öğrendi tüm bu, iftira, yalan, takiye, gavur yüzyıllardır aynı. Bizim muhakefet iyi öğrenmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz