Heyetler arası görüşmede MHP sürprizi!

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen heyetler arası görüşmelerde MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun da yer alması dikkat çekti.

Heyetler arası görüşmede MHP sürprizi!
Heyetler arası görüşmede MHP sürprizi!
GİRİŞ 13.11.2019 23:32 GÜNCELLEME 13.11.2019 23:32
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın Beyaz Saray'daki baş başa görüşmesi sona erdi. Erdoğan ve Trump'ın Oval Ofis'te yaptıkları görüşme 1 saat 15 dakika sürdü.

Baş başa görüşmede Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Trump'ın eşi Melania Trump da yer aldı. İki liderin görüşmesinin ardından heyetler arası görüşmelere geçildi.

 

 

1 SAAT 15 DAKİKA SÜRDÜ

Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo ve ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien da hazır bulundu.



HEYETLER ARASI GÖRÜŞMEDE DİKKAT ÇEKEN İSİM

ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen heyetler arası görüşmelerde MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun da yer alması dikkat çekti.
 

YORUMLAR 40
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    çok isabetli bir karar olmuş mhp nin yüzde 10 seviyesindeki oyu ak partiye veriliyor.ortak ve istişare ile ülkemizi yönetsinler istişare çok önemli muhalefet tek adam şahsi karar veriyor diyenlerin gözüne sokun 30 kişilik istişare kararı kardeşim deyin
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    Gülbahçesinin gülleri, harika.
    Cevapla
  • Abdulkadir AKPINAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Türk Milletinin Tarihine yakışır
    Cevapla
  • OSMALI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatana gönül verenler her yerde beraber olur. 1.Dünya Savaşına bakın,Çanakkale Savaşına bakın,Kurtuluş Savaşına bakın kimlerin omuz omuza birlikte olduklarını görürsünüz..
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Mhp cumhur ittifakının önemli ortağı. Toplantıda bulunmaları da memnunluk verici. Vatan için çalışanlara saygı duyuyoruz. Allah milli olan herkesten de razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!