Bakan Soylu'dan 'Rabia Naz' açıklaması

İçişleri Bakanı Soylu, Rabia Naz Vatan soruşturmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Bu meseleyi kapatabilecek Türkiye'de bir güç yok. Böyle bir vicdan da yok. Bu konu sosyal medyanın malzemesi değil adaletin işidir" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu'dan 'Rabia Naz' açıklaması
Bakan Soylu'dan 'Rabia Naz' açıklaması
GİRİŞ 14.11.2019 22:38 GÜNCELLEME 14.11.2019 23:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rabia Naz Vatan soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Bakan Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamalarda "Bu meseleyi kapatabilecek Türkiye'de bir güç yok. Böyle bir vicdan da yok. Bu konu sosyal medyanın malzemesi değil adaletin işidir" ifadelerini kullandı.

 

Soylu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

"Yaptığı açıklama üzerine Cüneyt Özdemir’i aradım. TBMM Araştırma Komisyonu’nun ismi kullanılıp kandırılarak olay yerine getirilen müştekinin tehdit, şiddet görerek, zorla alıkonularak ifadesinden vazgeçirilmeye çalışıldığı iddiasına devletin kayıtsız kalamayacağını  ve gereğinin yerine getirilmesisinin hukuk devletinin görevi olduğunu söyledim.

Aylardan beri bu meseleyi takip ediyorum. Kimse bu meseleye korkudan girmek istemiyor. Girenleri de sosyal medyada ya marjinaller ya da yüreği acıyanlar tepkiyle susturuyorlar.

HERKES GÖREVİNİ YAPIYOR

Gördüğüm şudur; Yargı emniyet adli tıp herkes görevini yapıyor. Buradan çıkarılmak istenen hedeflenen sonuç şudur; Rabia Naz kızımız üzerinden yargı, emniyet, tüm kurumlar birileri tarafından felç edilmek isteniyor.

Söyledim tekrar söylüyorum. Bugüne kadar babanın iddialarını kanıtlayacak en ufak bulguya rastlamadık. Bu meseleyi kapatabilecek Türkiye’de bir güç yok. Böyle bir vicdan da yok. Bu konu sosyal medyanın malzemesi değil adaletin işidir.

HUKUK DOĞRUSUNU YAPMAKTADIR

Şaban Vatan şahsıma da defalarca hakaret etmesine rağmen hep acısına, yaşadıklarına yordum. Ancak son olay araştırılması, irdelenmesi gereken başka bir boyuta taşındı. Kimsenin kendisini hakim savcı yerine koyup başkasının kişilik haklarını ihlal etmeye, zorla alıkoymaya, ifadesini değiştirmesi için tehdit etmeye ve işkence yapmaya hakkı yoktur. Hukuk doğrusunu yapmaktadır."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • derman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu olayda ya bir politik şahıs var.önemli bir mevkide.yada çok zengin birisi var.ve ya bunların ailelerinden bir şahıs ki bu olay karanlıkta kaldı.gizleyip saklıyorlar.nerdeyse suçu babaya yıkacaklar.
    Cevapla
  • Kafka 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabia Kızımızın Vefat Etmesi Hepimizi Tabi ki Üzmüştür Aynı Şekilde Diğer Çocuklarımızın Başlarına Gelen Olaylardan Dolayı Elbette Üzüyor Hepimizi... Fakat Şaban Vatan Adlı Omurgasız Bu Olayı Çok İstismar Etti Suistimal Etti... Tüm Kamu Kurumları Devleti Bakanları Suçladı... Yok Kimse İlgilenmiyor Alaka Göstermiyor Gibi İftiralarla Karalamaya Çalılıyor... Adli Tıp Aylar Önce Senden ve Abisinden Kan İstedi Vermedin... Gittin Savcılıktan Belge ve Bilgileri Aldın Sosyal Medyada Paylaştın... Ya Sen Kimsin? Neyin Peşindesin? Sosyal Medya Ağlama Duvarı mı? Resmen Birlilerin Güdümünde Bu Şaban...
    Cevapla
  • Seda 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kızı ölmüş psikolojisi belli ki zarar görmüş ama bu onun tanıklara eziyet etmesine sebep gösterilemez. Hadi onu da geçtim yanındaki iki gazeteci de bu eziyete ortak oluyor. 3 kişi bir tanığı alikoyup sorguluyorlar. Hiç değilse çete suçuna girer bu hiç mi düşünmediniz bir de video çekmişler. Allah akıl fikir versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma