33 saat sonra enkazdan kurtarılan mühendis hayatını kaybetti

Gaziantep'te merkez Şahinbey ilçesindeki Akkent Camisi inşaatında çöken iskelenin altında kalan ve yaklaşık 33 saatin ardından yaralı bulunduğu bildirilen inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

GİRİŞ 16.11.2019 01:09 GÜNCELLEME 16.11.2019 02:39
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Gaziantep’in Akkent Mahallesi’nde inşa edilen bir caminin kubbe kısmının altında kurulan ahşap iskelenin çökmesi sonucu enkaz altında kalan mühendis Korkut Küçükcan yaklaşık 33 saat süren arama kurtarma çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkarılmıştı.



İlk bilgilere göre yaşadığı belirlenen Küçükcan, kaldırıldığı şahinbey araştırma ve uygulama hastanesi'ne ölü olarak geldiği öğrenildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Küçükcan'ın cenazesi morga gönderildi.

BAŞHEKİM'DEN AÇIKLAMA!

Hastane Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Küçükcan ile daha önceden de mesailerinin bulunduğunu, kendisinin değerli bir mühendis olduğunu söyledi.

Ekiplerin Küçükcan'ı kurtarmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiğini ifade eden Zengin, "Malumunuz yaklaşık yarım saat önce mühendisimiz bulundu. Kendisinin acile getirildiğinde ilk değerlendirmemizde vefatının üzerinden belirli bir süre geçtiğini düşünmekteyiz. Ama bu sürenin ne kadar olduğuyla ilgili konu, yarın adli tıpta yapılacak incelemeler sonucunda belli olacaktır. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Gaziantep'in başı sağolsun." diye konuştu.

Zengin, mühendisin ölüm nedeniyle ilgili soru üzerine de "Oldukça fazla miktarda iskele malzemesinin üstüne düşmesiyle yüzlerce kilo ağırlık oluşmuş. Başta baş bölgesi olmak üzere, vücudunun çeşitli bölgelerinde ezilmeler oluşmuştu. Otopsi kesin sonucu verecektir ama muhtemelen kafa travmasına bağlı ölümün gerçekleştiğini düşünmekteyiz." yanıtını verdi.

Acı haberin duyulması üzerine ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.




 

 

YORUMLAR 29
  • ZEKİ SERİN 4 yıl önce Şikayet Et
    Vefat eden kardeşimize ALLAH C.C Rahmet eylesin ama şu dandik Odundan iskele sistemini gözden kaçırmayalım
    Cevapla
  • Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    ne mutlu kardesimize sehit oldu. Allah bütün müslümanlara nasip etsin insallah sehitligi
    Cevapla
  • Haydae 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasil yani sehit olsu sehitlik o kadar ucuzmu
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Fatih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekmegi için orda bulunuyordu Allah inşaallah günahlarını affeder. Allah rahmet eylesin kardeşimize
    Cevapla
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Gece kurtuldugu haberini okuyunca cok sevinmistik! Allah her seyi daha iyi bilendir. Rabbim mekanini cennet etsin,ailesine ve sevenlerine sabirlar versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu