Almanya'dan skandal 'Türkiye' çağrısı

Almanya'da muhalefet kanadında yer alan Yeşiller Partisi, Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Türkiye'ye yaptırım çağrısında bulundu.

Almanya'dan skandal 'Türkiye' çağrısı
Almanya'dan skandal 'Türkiye' çağrısı
GİRİŞ 18.11.2019 02:34 GÜNCELLEME 18.11.2019 03:34
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusunun (SMO), Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak, bölgede huzur ve barışı sağlamak amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı'ndan en başından beri rahatsız olan Almanya'dan skandal bir hamle daha geldi. Almanya'da muhalefetteki Yeşiller Partisi, harekat nedeniyle Türkiye'ye yaptırım çağrısında bulundu.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Delegeler, Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik askeri harekatı nedeniyle Türkiye ile AB arasında varılan sığınmacı anlaşmasına son verilmesinin istendiği önergeyi oy çokluğuyla kabul etti.

 

 

YORUMLAR 28
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Saniyorlarki Turkiye kapiyi acinca 4 milyon suriyeli gider Avrupa,ya.!!Suriye nin geride kalan nufusu,irak,iran,Afganistan,Turkmen devletleri ve Afrika,dan da gelenleri sayarsak bir 50 milyon en az multeci yollariz Avrupa,ya...super olur..
    Cevapla
  • Kadir öz 4 yıl önce Şikayet Et
    2 gün aç kapıyı Reis
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    reisim yeter artık açın şu kapıyı
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    sizi takan kim pis almanlar siz boşuna havlıyorsunuz geveze fino gibi
    Cevapla
  • Müco 4 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyorlar bizim muhalefeti besliyorlar zaten küçülmeye giren almanya türkiyeye böyle bir hamlenin kendilerinin karabasanı olduğunu çok iyi biliyorlar ama bizim doğu ve güneydoğuda işlevsel devlet kalmadı dikkat ermek lazım irandan sonra bugünde gürcüstan karışıyor AB ye mahkum etmeye çalışıyorlar bunun ayak seslerimi acaba ABD de karadenize rusyayla aramıza savaş gemilerini gönderdi ?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti