Kapıcı ve yöneticinin baltalı kavgasında polis yaralandı

Bursa'da bir apartmanın yönetim toplantısında kapıcı ile yönetici arasında kavga çıktı. Olay yerine gelen ve kavgayı ayırmaya gelen polis memuru yaralandı.

GİRİŞ 20.11.2019 23:53 GÜNCELLEME 20.11.2019 23:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursa’da bir apartmanın yönetim toplantısında kapıcı ile yönetici arasında kavga çıktı. Kavgada bir polis memuru bıçak ve balta ile yaralandı.

 

 

Olay, akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Erikli Mahallesi'nde bulunan 15 katlı apartmanın yönetim toplantısında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 15 haneli bir apartmanın toplantısında, apartman yöneticisi ile kapıcısı arasında tartışma çıktı. 

Tartışmanın büyümesiyle kapıcı N.A. ve oğlu olduğu öğrenilen Y.E.A., babasıyla birlikte eline aldıkları bıçak ve baltayla, yöneticiye saldırdı. Kavgayı ayırmak için araya giren apartman sakini ve polis memuru Faruk B., N.A. ile Y.E.A., tarafından bıçak ve baltayla yaralandı.

 

 

Polis memuru Faruk B.’nin aldığı balta ve bıçak darbeleriyle karnında, yüzünde ve bacağında kesikler oluştu.Faruk B., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Bölgeye gelen polis ekipleri, şüpheli N.A. ile oğlu Y.E.A.'yı gözaltına aldı. Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

YORUMLAR 3
  • Atilla 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür toplantılara çalışanlar alınmamalıdır. Kapıcıların suçu değil. Apartmanda yaşayan bir kısım akıllı uyanık kişiler yönetici hakkında gaz vermişlerdir. o da kendini baltalı zagor zannetmiş. İnşaallah içeride aklı başına gelir.
    Cevapla
  • Toprak Çelik 4 yıl önce Şikayet Et
    Kapıcı ne cüret iş yerine insanlara saldırmak, kısacası rahat batıyor hemen atın içeri.
    Cevapla
  • Toprak 4 yıl önce Şikayet Et
    Kapıcımı gangastermi işlerine gelmeyince şekil bu, atın içeri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi