Bakan Soylu'dan 'Rabia Naz' sorusuna cevap

İçişleri Bakanı Soylu TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin Rabia Naz Vatan'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma hakkındaki sorusun "Mahkeme, belli safahata kadar getirmiş ve tamamlayacak. Mahkemenin tamamlayacağı işi hep beraber görelim" şeklinde yanıt verdi.

Bakan Soylu'dan 'Rabia Naz' sorusuna cevap
Bakan Soylu'dan 'Rabia Naz' sorusuna cevap
GİRİŞ 21.11.2019 02:04 GÜNCELLEME 21.11.2019 02:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Soylu, Bakanlığının 2020 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Rabia Naz Vatan'ın ölümüne ilişkin soru üzerine Soylu, şunları kaydetti:

"Adli tıp karar vermiş, diyor ki 'bu düşmedir.' Ayrıca mülkiye başmüfettişinin genel kanaati, genel yorumu 'düşme'dir. Mahkeme sonuçlanacak, babanın bugüne kadar iddia ettiği hiçbir bulguyla karşı karşıya kalmadık. Rabia Naz Vatan'ın ölümü başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerini araştırmak için kurulan TBMM Araştırma Komisyonunun kurulması da başka bir tartışma alanıdır. Yürüyen bir mahkemede bir meclis komisyonunun kurulması konusu her zaman buranın tartışma alanıdır. Anayasa ile ne kadar bağdaşır, bağdaşmaz, mahkeme karar verecek. Mahkeme, belli safahata kadar getirmiş ve tamamlayacak. Mahkemenin tamamlayacağı işi hep beraber görelim."

YORUMLAR 1
  • ben 4 yıl önce Şikayet Et
    idam çıksın lütfen Allah rızası için Halk olarak yalvarıyoruz, idam istiyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular