Bursa'da bir camiye giren 2 hırsız önce dua etti, sonra kapıyı kırıp, yardım kutusundaki paraları çaldı.

Şehir merkezindeki bir camiyi mesken edinen hırsızlar, 2 kez hırsızlık yapmak için geldi. Camiye giren hırsızlar önce cep telefonlarını şarja taktı, sonra ellerini açıp dua etti. Daha sonra hırsızlık yapmaya başlayan hırsızlar, önce yardım kutusunu kırıp içindeki paraları çaldı. Daha sonra imamın odasına yönelen hırsızlar, kilitli kapıyı ayaklarıyla kırıp, buradaki takvim paralarını da çaldı.

Toplam 800 lira çalan hırsızlar kayıplara karıştı. Polis ekipleri camide inceleme yapıp, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri eşkâllerini belirledikleri zanlıları yakalamayı başardı.

Polis ekipleri çalışmalarının ardından hırsızların Z.T. ve B.S. olduğunu belirledi. Ekipler şüphelileri saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı. İki şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar 48 Yorum Var
  • Mehmet 22.11.2019 11:14
    Zaten camilerde makbuzsuz, dış kapıya seccade sererek yardım toplanması olayından dolayı, böyle kutularada para falan koymam. Çünkü gereken yerlere ulaştığına dair şüphem olur her zaman.
  • Mehmet 22.11.2019 07:33
    Soysuzlar
  • Misafir 22.11.2019 02:35
    Diyanete ve cami yönetimine sesleniyorum koymasınlar yardım kutularını camiye milletce düzelirsek o zaman belki olabilir. Koyanların hatası yokmu sanki. Bakın bütün Bankalar ve kasalar kapali ve kilitli. Bizde öğle ve böyle teşvik etmeyelim
  • Gaziantepli 21.11.2019 20:48
    Önce dua etti diye yazmayın. Dua eder gibi yaptı.
  • .... 21.11.2019 15:52
    bunlari aksam hapse tıkayıp sabah çıkarırsan sonu gelmez böyle olaylarin ver bakalim müebbet bi daha teşebbüs ediyor mu
Daha fazla yorum görüntüle