Yurt dışında tedavi olmak için bir hastaneye giden Cüneyt Özdemir'in, "Tedavi için bana 4 ay sonraya gün verdiler, ki sağlık sigortamız olmasına rağmen. Yine bana diyeceksiniz ki 'Cüneyt yandaşa bağladı' ama pek çok insan daha basit ve kolay olduğu için Türkiye'ye gitmeyi tercih ediyor." ifadelerini kullandığı video sosyal medyada gündem oldu.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • ÖNCE VATAN 22.11.2019 12:30
    HEYYY YOBAZLAR SAHTEKARLAR DENGE SİZLER ARTIK SİZE NE DİYECEĞİMİ ŞAŞIRDIM AMA SİZE İYİ BİR CEVAP VEREN SİZİN YOLDAŞINIZ AMA BUNU DA ANLAMAKTA ZORLANIRSINIZ ÇÜNKÜ SİZİN ZİHNİYETİNİZ VE KALBİNİZ KANINIZ BOZUK BOZUK olmayanlara lafım yok anlamayanlara lafım size bu iyi bir kapak çünkü bu kapak üstünüzden kaldırmaya çalışsanız bile bu kapak kolay kolay kalkmaz
  • Müco 22.11.2019 12:11
    Ben avrupada yaşıyorum hep söylüyorum asıl avrupa türkiye diyiyoru kimseyi inandıramıyorum anlatta ibret olsun biz ailecek sağlıkta hep izinde türkiyede hal ediyoruz.
  • Vatandaş 22.11.2019 11:45
    Ah Cüneytçim yine de çok açık edemiyor gibi, “Türkiye’de daha kolay yapabilirsiniz gibi görünüyor “ diyor.
  • yasin 22.11.2019 10:46
    yahu insan doğruya gerçeğe yandaş olmayacaksa neye olacak? malum; şereften haysiyetten ve doğruluktan nasibini almamış kesim her şeye muhalif olduğu için zorlarına gidiyordur. hakikat tektir ve kabul etmeyenler akla ve mantığa muhalif kişilerdir.
  • izengin 22.11.2019 10:46
    doğru tektir, yandaşlık olması gerekmiyor, bunu hepimiz yaşıyoruz. Sadece sırf muhalefete yandaşlık olsun diye göremeyenlerin gözü ne dizine dursunda doktora gitsin belki anlar değerini
Daha fazla yorum görüntüle