Başkan Erdoğan, 'Meydan okuyorum' deyip çağrıda bulundu

Başkan Erdoğan, İzmir'de Kiraz Belediyesi'nin düzenlediği yemekte konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de görüşme iddialarını bir kez daha yalanlayarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Başkan Erdoğan, 'Meydan okuyorum' deyip çağrıda bulundu
Başkan Erdoğan, 'Meydan okuyorum' deyip çağrıda bulundu
GİRİŞ 22.11.2019 21:33 GÜNCELLEME 22.11.2019 21:57
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de Beştepe'de görüşme iddialarını bir kez daha yalanlayarak "Bir CHP'li benim makamıma gelmiş. Genel Başkan olabilirim diye benimle müzakere etmiş. Çok açık net kameralar karşımızda. Böyle bir şey olduysa ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, Bay Kemal de CHP'nin başından ayrılacak mı? O da kendisinin ortaya koysun. Buradan meydan okuyorum." ifadelerini kullandı.



Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar;

Son 10 yılda İzmir'e 70 katrilyon yatırım yaptık, bu İzmir'in ihmal edilmediğinin kanıtıdır. . AK Parti'nin 17 yıllık iktidarında hangi İzmirli yaşam tarzından dolayı baskıya maruz kalmıştır. İzmir'in geleceği için birlikte çalışacağız. İzmir'in başına gelmiş en büyük felaket CHP'dir.

'KAÇAMAYACAKLAR'

Türkiye'ye diz çöktürmek isteyenler her türlü yöntemi denediler ama başarılı olamadılar. Suriye'nin kuzeyinde terör devleti kurmak istemediler mi? Peki biz onlara fırsat verdik mi, vermedik. Onlar kaçacak biz kovalayacağız dedik. Kaçtılar, kovaladık. Şimdi Suriye tarafına kaçmaya çalışıyorlar ama kaçamayacaklar.

Türkiye'de her alanda ülkemize tarihe önemde kazanımlar sağladık. Sadece muhalefeti geliştirme konusunda başarılı olamadık.

CHP lideri yeni nesile kötü siyasetçi nasıl olunur mükemmel bir örnek oluyor.

'SOKAKLARDA KAOS ÇIKARTMAYI DENEDİLER'

Ekonomimizi çökertmek için oyun kurdular, üstesinden geldik. Sokaklarda kaos çıkarmayı denediler izin vermedik. Yedi düvele karşı verdiğimiz mücadeleyle ülkemizi içine düşürülmek istenen sinsi oyundan kurtarmayı başardık. Türkiye'de tarihi alanlarda kazanımlar sağladık, maalesef muhalefetin zihniyeti konusunda başarılı olamadık.


'CUMHURBAŞKANLIĞIMI ORTAYA KOYUYORUM...'

Bir CHP'li benim makamıma gelmiş. Genel Başkan olabilirim diye benimle müzakere etmiş. Çok açık ve net: Eğer böyle bir şey olduysa ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum. Ama Bay Kemal CHP'nin başına bela olmaktan ayrılacak mı ayrılmayacak mı, o da kendini ortaya koysun. Açıkla diyoruz, açıklayamam diyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın işi gücü yok da CHP'nin genel başkanı kim olacak bununla mı uğraşacağım?

'KEMAL BEY OLMAK KOLAY DEĞİL'

Gerçekten Bay Kemal olmak kolay değil. Bunun için önce bürokrat olarak SKK'yı batıracaksın. Siyaseti girecek verdiğin her sözden döneceksin. Kaset komplosu ile partin çalkalanırken önce aday olmayacağım diyecek ertesi gün sözünden döneceksin.

Her fırsatta yabancılara ülkeni kötüleyeceksin. Yabancı yatırımcılara Türkiye'ye gelmeyin diyeceksin. Bay Kemal olmak için bunlar yapmak şart.

'SATILAN BİR ŞEY YOK'

Savunma Sanayimizi güçlendirmek için attığımız her adımı kötüleyeceksin. Palet fabrikası ile ilgili her yalanı söylüyor. Sattılar diyor. Vicdansız, satılan bir şey yok. İşletme hakkını aldılar. Personel çıkarma diye de bir şey yok. Eğer burada yasal olmayan bir şey varsa Türkiye bir hukuk devleti gerekli müracaatı yaparsın.

Tüm dünyanın başarısını teslim ettiği görüşmeleri, harekatları tam tersinden anlatmak için ıkınıp sıkınacaksın.

 

 

YORUMLAR 27
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve saadet partisinin balonlarının tez zamanda sönmesini diliyorum.
    Cevapla
  • Atanperver 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu nda o yürek yok, kaç seçim kaybetti yine de istifa etmedi.
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    "O da kendisinin ortaya koysun" kendisi mi var ki ortaya koysun Reis?
    Cevapla
  • yani 4 yıl önce Şikayet Et
    REİS SENYÜRÜ BİZ ARKANDAYIZ başkası ne yaptıgı ilgilendirmez bizi..
    Cevapla
  • avciturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin cumhurbaskanim sizi o makama aziz Turk milleti getirdi ve siz o makama layiksiniz.Ama boyle sacma sapan bir sey icin o makami iddia konusu etmeniz bence yanlis.Millet sizi o makama layik gormezse merak etmeyin ve iddia etmenizede gerek yok o makama layik olani elbet getirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı