Ülke TV ekranlarında Taha Dağlı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen Uluslararası Gündem Programı'nın bu haftaki konukları, stratejist Alper Esen, eski bakan Bülent Akarcalı, İram Koordinatörü İsmail Sarı ve Türk-Arap İlişkileri Merkezî Koordinatörü Mustafa Güvenç oldu.

Bolivya'da gerçekleşen darbeden Şili'de yaşanan sokak olaylarına, Irak'tan İran'a kadar dünya üzerinde yaşanan siyasal ve sosyal karışıklıklar masaya yatırıldı. Akarcalı tarafından birinci yılını dolduran Sarı Yelek protestoları ve Fransa'nın içinde bulunduğu yönetim krizi hakkında önemli analiz ve değerlendirmeler yapıldı. Macron'un NATO konusunda yaptığı son çıkış ve etkileri farklı perspektiflerden ele alındı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Aylin 24.11.2019 14:12
    Ben hep söylüyorum ABD hangi ülkeyi ele geçirmek istiyorsa o ülkelerin muhalefetini ele geçirip her türlü lojistik desteği veriyor...sosyal kültürel anlamda hertürlü projelerine hak etmeselerde ödüllendirip onurlanldırıp egolarını azdırıyor ....ve iç işlerini karıştırıyor. Gerisi çok kolay..
  • Zeynel 24.11.2019 07:41
    Evet Ülkemizdede Aynı Oyunları Yaptılar Ve Başaramadılar Şimdi Diğer Ülkelere Saldırdılar Rabbim Bütün Müslümanları Korusun
  • Ahmet 24.11.2019 05:51
    ABD denilen terör devleti her yerde resmen terör estiriyor niye ? bu ülkeler onların istediklerini yapmıyor diye. Mecburlar mı kardeşim ? bu dünya ABD’nin sömürgesi değil
  • Osmanlı Tokadı 24.11.2019 00:27
    Türkiye dede bunları yapmaya çalışıyorlar dikkat edin chp ye hep provokasyon peşindeler
  • Çavuş 23.11.2019 22:31
    ABD ve Avrupa bu hastalık sizede bulaşacak İnşallah.