CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtladı.  İnce, 2020'deki CHP Kurultay'ında Genel Başkan Adayı olacak mısınız? sorusuna ise "İddiamdan vazgeçmiş değilim" yanıtını verdi. "2018 Genel Seçimlerinde aday olmamayı düşündünüz mü?" sorusuna İnce "düşündüm" yanıtını vererek, "Zonguldak mitinginde 'hastayım' dedim. Doğru değildi, ne hastası. Çekilmeyi düşündüm" şeklinde konuştu.

CANLI YAYINDA İLK KEZ AÇIKLADI

İnce, "Listeler açıklanınca baktım, benim yanımda duran arkadaşların hepsini harcadılar. Tanju Özcan dahil o da gitmişti. Zonguldak mitinginde 'hastayım' dedim. Doğru değildi, ne hastası. Çekilmeyi düşündüm. İlk kez size açıklıyorum. Bartın milletvekilini listeye koymamışlardı. Ekibini satmış adam oluyorsun. Bütün milletvekillerinin hepsi liste dışı bıraktılar. 'Çekileyim, buyurun kendiniz aday olun' dedim. Sonra 'kamuoyunda Cumhurbaşkanı adayı oldu şımarıklık yapıyor, derler' dedim. Ama çekilse miydim o zaman? Şimdi tekrar geri dönsem, çekilirdim. Ama ben Cumhurbaşkanı olmayı istiyorum. Kazanmak istiyor, Türkiye'yi yönetmek istiyorum. Eğitimi çağdaşlaştırmak, tarımı ayağa kaldırmak, Suriyeliler sorununu çözmek, yargı düzenini sil baştan yenilemek istiyorum." diye konuştu.

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Hasan 25.11.2019 19:57
    Turgay cinerin butun kanallari chp yi aklama pesinde....
  • Fatma 25.11.2019 14:31
    Bir bana açıklasın yargıyı başkan sil baştan değiştirince yargı bağımsız mı olmuş oluyor yoksa ona bağlı mı
  • Hasan doğru 25.11.2019 14:10
    Fırıldaklar, teröristler, entirikacılar, maşalar, kuklalar partisi chp. Siz mi ülke yöneteceksiniz. Bu kurtlar sofrasında Allah korusun ülkemizi parça parça ederler.
  • EneXDlAn xd 25.11.2019 14:03
    bunun ki de bir ihtimal ya kazanırsam umudu. ama kılıçtaroğlu bir taşta iki kuş avladı. kazanamayacağını bildiği için muharremi aday gösterdi hem muharremi hem de yandaşlarını tasfiye etti. bu kılıçtaroğlunu aşan bir hareket.
  • vatandaş 25.11.2019 13:49
    hoşgörülü arkadaş...sende çok fazla hoşgörülü imissin...karşı tarafa her türlü hakaret aşağılama serbest size asla söz söylenmeyecek .. ne güzel ya...
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek