210 suçtan aranan firari yakalandı

Türkiye genelinde 210 ayrı dosyadan aranan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 64 yaşındaki Abdurrahim L. Bayrampaşa’da yakalandı.

210 suçtan aranan firari yakalandı
210 suçtan aranan firari yakalandı
GİRİŞ 25.11.2019 10:29 GÜNCELLEME 25.11.2019 10:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Mobil Park ekipleri, Türkiye genelinde toplam 210 ayrı dosyadan aranan ve 15 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan 64 yaşındaki Abdurrahim L.'nin Bayrampaşa'da çeşitli adreslere gelip gittiğini belirledi.

 

 

10 GÜNLÜK TAKİP SONUCU YAKALANDI

Mobil Park ekiplerine gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, şahsın kaldığı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon yapılan adreslerde olmayan Abdurrahman Latifoğlu’nun aralıklarla kullandığı başka bir adresi tespit etti. Dün sabah erken saatlerde polis ekipleri tarafından söz konusu adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu yakalanan Abdurrahman Latifoğlu gözaltına alınarak karakola götürüldü.

 

 

GBT DOSYASI KABARIK

Operasyon sonucu yakalanan Abdurrahman Latifoğlu’na yapılan GBT sorgulamasında, 13 ayrı dosyadan faili olarak arandığı, 15 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 197 dolandırıcılık suçundan sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

TÜRKİYE GENELİNDE SUÇ İŞLEMİŞ

Türkiye genelinde işlediği suçlar nedeniyle 210 ayrı dosyadan aranan ve 15 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Abdurrahim Latifoğlu Bayrampaşa’da gizlendiği evde yakalandı. Düzenlenen operasyonla yakalanan Latifoğlu’nun İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Kocaeli, Kastamonu, Hatay, Trabzon, Isparta, Zonguldak, Erzincan, Çanakkale, Eskişehir, Uşak, Bolu, Kayseri ve Mersin olmak üzere ‘Dolandırıcılık’, ‘Yaralama’, ‘Evrakta Sahtecilik’ ve ‘Hakaret’ suçlarından toplam 210 ayrı sabıkası olduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden Latifoğlu daha sonra adliyeye sevk edilecek.

YORUMLAR 11
  • ☪ Kürdüm ☪ 4 yıl önce Şikayet Et
    ... güvenlik güçlerinin Polis ve Jandarmanin emegine yazik degilmi kardesim ... 1 degil iki degil, tami tamina 210 ayrı suç dosyası oldugu halde denetimli serbestlikten faydalandiriliyor , görüyorsunuz ... idam için Referandum istiyoruz !!!!! Acil olarak
    Cevapla
  • Tcy 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi erkenden yakalanmış.
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam iyi halden adli kontrol ile çıkar demedi demeyin.Buna yıkmışlardır bir sürü suçu.buzlu yüzünde sıcaklık var. :)
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Hapis cezası olmasaydı serbest bırakılırdı
    Cevapla
  • Selman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunca hayatı boşuna yaşamışsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor