İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan erken seçim ve ittifak çıkışı!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, erken seçim ve ittifakın gündemlerinde yer almadığını söyledi.

İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan erken seçim ve ittifak çıkışı!
İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan erken seçim ve ittifak çıkışı!
GİRİŞ 25.11.2019 19:54 GÜNCELLEME 25.11.2019 19:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Gündemlerinde erken seçimin bulunmadığını ifade eden Ağıralioğlu, şöyle dedi: "Bizim için böyle bir gündem, millete nezaketsizliktir. Siyasetin seçim diye bir gündemi, Türkiye'nin yaşadığı zorluklara nezaketsizliktir. Bizim böyle bir gündemimiz yok. 'Muhalefet partileri seçimden kaçıyor' denilmemesi için şunu söyleriz, biz bugün seçim olsa buna hazırız, ayaktayız.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün'ün de katıldığı toplantıda Ağıralioğlu, parti olarak millete hizmet edebilmek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Ağıralioğlu, el birliğiyle memleketin ayağa kaldırmaya çalışacaklarını söyledi. 

"SİYASİ BİRLİKTELİK VE İTTİFAK GÜNDEMİMİZ YOK"

Parti olarak ülkeyi yönetmeye talip olduklarını ifade eden Ağıralioğlu, "Bizim siyasi birliktelik ve ittifak gündemimiz yok. Biz iktidar vizyonu olan bir partiyiz. Bu beraberlikler içinde, geçtiğimiz seçimde belli illerde CHP ile müşterek adaylarımız oldu. Biz CHP'nin her yaptığına kefil olmadığımız gibi, CHP de bizim her yaptığımızı beğenmek zorunda değildir. Biz ayrı partileriz. Millet, memleket müştereği bulduğumuz yerlerde seçimi göğüslemiş olduk. Biz iktidar alternatifiyiz. AK Parti'yle bir siyasi beraberlik gündemimiz yok. Bizim gündemimizde hiçbir şekilde ittifak yok" diye konuştu.

CHP, ERKEN SEÇİM İSTEMİŞTİ

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamalarının aksine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara erken seçim çağrısında bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erken seçime siz ne diyorsunuz?" sorusuna "HDP erken seçim talep etmekte haklı. Erken seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Erken seçim olması için bir kişinin karar vermesi gerekiyor. Erken seçim talebi gelirse, 'Hay hay' deriz. 

YORUMLAR 10
  • Konya ..42 4 yıl önce Şikayet Et
    % 3.5 luk partide gündem belirlemeye çalışıyor vayy anasına sayın seyirciler neler oluyor ?hayatda !!
    Cevapla
  • DogruSoyler 4 yıl önce Şikayet Et
    Seve seve ittifak yapacaklar.. Kendi ellerinde olsa hdp nin kuyruğuna takılmazlardı ama emir büyük yerden.. uyacaklar..
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sert kahve icersen böyle olur demedi demeyin.
    Cevapla
  • Reis 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi dusuncesnizi kendo siyasetinizle birlestirin vatan hainleri ve pkk ile ayni safta olmayin ki millet sizi destek lesin
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    yemezler ittifak yokmuş milletin gözüne baka baka pkk ile ittifak yapıp yapmamış gibi ortalarda gezindiniz ittifak yokmuş bizde inandık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi