Bu sabah düğmeye basıldı! Çok sayıda gözaltı

Adana merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’ndan (FETÖ/PDY)ihraç edilmiş polisler ile aralarında asker ve polis yetiştiren ‘abi’ diye hitap edilen 23 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti gerçekleştirilen operasyonla şahıslar gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.11.2019 07:56 GÜNCELLEME 27.11.2019 09:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütle bağlantısı olduğu belirlenen ihraç edilmiş polis ile aralarında asker ile polis yetiştiren ‘abi’ diye hitap edilen kişilerinde bulunduğu 23 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) Adana merkezli Ankara ve Mersin’de şafak vakti eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

 

 

Gözaltına alınan zanlılar adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR 3
  • erol/antalya 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler bitmez, resmi kurumlar halen dolu, resmi dairede vatandaşın en ufak bir iş ilişkisi olsa hemen memur hain yüzünü gösteriyor. Yani devlet ile vatandaşı memur hareketiyle yada başka şekilde karşı karşıya getiriyor. Bitmez bitmez..........
    Cevapla
  • Mantıklımı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim nasıl terör örgütü 150000 kişilik örgütmü olur..
    Cevapla
  • Salih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne orgutmus yaw arkadas bi bitmedi, bu nedir hergun su alindi bu alindi yeter ya. Millet ac ac!!! Gundemi oyalama adina yapilan isler bunlar artik gercekleri gorelim ve onlari cozmeye ugrasalim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!