Yaptıkları vahşet isyan ettirmişti... Üçü de yakalandı

Maltepe sahilinde köpeklerle gezen iki kişi ağaçta mahsur kalan kediyi, ağacı sallayarak ve kemerle vurarak düşürmüş, 1’i pitbull cinsi iki köpek de kediyi parçalamıştı. Vahşet anlarının bu kişiler tarafından sosyal medyada paylaşılmasınının ardından harekete geçen polis, olayla ilgili olarak yaşı 18’in altında 3 kişiyi gözaltına aldı.

GİRİŞ 27.11.2019 15:54 GÜNCELLEME 27.11.2019 17:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hayvanseverlerin de büyük tepkisini çeken olayda, görüntüleri izleyen Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı mobil park polisleri, olaya karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

Sosyal medya hesaplarını takibe alan polis, kısa sürede olayla ilişkili 3 kişiyi gözaltına aldı. Yaşları 18den küçük olan, vahşet anlarını kaydeden, köpeği dolaştıran ve köpeğin sahibi olmak üzere toplam 3 kişi, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye getirildi.

Sağlık kontrolü çıkışında şüpheliler, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Sağlık kontrollerinin ardından 3 şüpheli, Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine gönderildi.

 

 

YORUMLAR 16
  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    savcılık talimatıyla serbest bırakılır.
    Cevapla
  • mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    Vicdansız nesiller yetişiyor.
    Cevapla
  • k-keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    artık yasaklansın pitbull köpekleri ve en ağır cezaya çarptırılmalılar
    Cevapla
  • hayhay 4 yıl önce Şikayet Et
    bunları idam edeceksin serbest kalınca yapmaya devam ederler
    Cevapla
  • mrt 4 yıl önce Şikayet Et
    abartma!! ama çok güzel dövüceksin vede iz bırakacaksın suratın da ki aynaya baktığında o kediyi hatırlasın kediler gibi masum hayvanlardan ne isterler anlamam
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    serseriler iyi bir halt etmiş gibi bir de sosyal medyada yayınlamışlar. aileler nasıl çocuk yetiştirdiğine dikkat etmeli. saldım çayıra şekilde çocuk büyütülmez. çevreye faydası olmayan adamın insana hiçbir faydası olmaz. yazıklar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı