Çelik'ten gündemi sarsan olayla ilgili son dakika açıklaması

AK Parti Sözcüsü Çelik, İzmir Gaziemir ilçesinde bir duvara yazılan Alevi vatandaşlarına dönük çirkin ifadelere ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Sözcü Çelik, "İzmir, Gaziemir İlçesi'nde bir duvara yazılan Alevi vatandaşlarımıza dönük çirkin ifadeler nedeniyle olay olduğu andan itibaren tüm ilgili birimler konuyu yakından takip etmiştir ve olayla ilgili detaylı inceleme yapmaya başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Çelik'ten gündemi sarsan olayla ilgili son dakika açıklaması
Çelik'ten gündemi sarsan olayla ilgili son dakika açıklaması
GİRİŞ 28.11.2019 02:47 GÜNCELLEME 28.11.2019 02:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Çelik, İzmir Gaziemir ilçesinde bir duvara yazılan Alevi vatandaşlarına dönük çirkin ifadelere ilişkin açıklaması yaptı. 

 

 

Sözcü Çelik, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 "İzmir, Gaziemir İlçesi'nde bir duvara yazılan Alevi vatandaşlarımıza dönük çirkin ifadeler nedeniyle olay olduğu andan itibaren tüm ilgili birimler konuyu yakından takip etmiştir ve olayla ilgili detaylı inceleme yapmaya başlamıştır." 

 

 

VALİ AYYILDIZ'DAN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, yaptığı açıklamada, Gaziemir ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi'nde yaşayan Bayram Şenol adlı vatandaşın evinin duvarına yazı yazılmasına ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmanın devam ettiğini belirtti.

Söz konusu mahallede Alevi vatandaşların yaşadığını vurgulayan Ayyıldız, "Emniyetimizin yaptığı çalışmada yazının herhangi bir mezhepsel bir durum sebebiyle olmadığı, kavga nedeniyle asayiş olayına dayandığı değerlendirilmektedir. Konuyla ilgili idari ve adli tahkikat devam etmektedir." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Ata 4 yıl önce Şikayet Et
    Dhkpc, tikko, pkk ve diğerleri bunlara bakılsın ortalığı karıştırmak isteyen çok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki