Bakan Gül'den İzmir'deki evlerin işaretlenmesi hakkında açıklama

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: "(İzmir'de Alevi vatandaşın evinin duvarına yazı yazılması) Olay esnasından itibaren İzmir Cumhuriyet Başsavcılığımız soruşturma açmıştır ve kolluk kuvvetlerimiz de her türlü incelemesini yapmaktadır. Bu işi yapan ya da yaptıranların, kişi ya da kişilerin tespiti yönünde titiz bir çalışma devam etmektedir."

Bakan Gül'den İzmir'deki evlerin işaretlenmesi hakkında açıklama
Bakan Gül'den İzmir'deki evlerin işaretlenmesi hakkında açıklama
GİRİŞ 29.11.2019 14:14 GÜNCELLEME 29.11.2019 14:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Gül'ün açıklamalarından satır başları:

Türkiye'de Alevisi, Sünnisi, Türk'ü, Kürt'ü ile 82 milyon hep birlikte kardeşiz. Hiçbir evimizin huzurunu hiç kimse bozamaz ve hiçbir kimse mezhebinden, inancından, düşüncesinden, yaşam tarzından dolayı başka bir muameleye de tabi tutulamaz. Türkiye bir hukuk devletidir. Bu tür fiillere karşı gereken her zaman en ağır şekilde elbette karşılığını bulacaktır. O eve yazılan yazı hepimizin evine yazılan yazıdır. Çünkü Türkiye 82 milyon hepimizin evidir.

 

 

YORUMLAR 3
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    bu oyun çok önce denendi tutmadı. hiç bir alevi Sünni bu oyuna gelmez. bir zamanlar yahudiler şia camilerini bombaladı dediler sünniler yapti akabinde Sünni camisi bombalandı dediler şiiler yaptı ve karsilikli kiyim başladı. yahudi biz bile bu kadar olay olacağını zannetmiyorduk dedi. devletimiz guvenlik güçlerimiz şu an çok güçlüdür. hepsi boğulurlar. RTE olduğu sürece sıkıntı yok. ne vakit RTE olmaz ülke tehlikede olur. chp-hdp-ip-sp nasil birlik oldular. hdp pkk degil mi? askere polise silah sıkmadı mı?
    Cevapla
  • Canım Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapanlar yine kendi içlerindendir. Bir sinsi planları vardır mutlaka.
    Cevapla
  • Hüseyin Mırık 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine bir birlerinin evine işaret koyan amca çocukları çıkar, davadan vazgeçerler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı