İBB Meclisi'nde CHP'lileri köşeye sıkıştıran tezat!

CHP'lilerin iptal ettirdikleri imar durumunu savunması tartışmaya neden oldu. İBB Meclisi'nde, Bayrampaşa Sağmacılar Cezaevi'nin yerine yapılan kentsel dönüşüm projesinin imar planları görüşüldü. Önceki dönemde CHP'nin açtığı davalar sonucu planların iptal olması nedeniyle tekrar gündeme gelen yeni imar planları için AK Parti grubu "Özür diliyoruz deyin, davaları çekin planları geçirelim" önerisinde bulundu.

GİRİŞ 29.11.2019 23:19 GÜNCELLEME 29.11.2019 23:19
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Bayrampaşa Sağmacılar Cezaevi'nin yerine yapılan kentsel dönüşüm projesinin ve Silivri'de İBB'nin sosyal konut olarak hayata geçirdiği KİPTAŞ projesinin imar planları İBB Meclisi'nde tartışıldı.

CHP'LİLER İPTAL ETTİKLERİ PROJEYİ SAVUNDULAR

Önceki dönemde CHP'nin ve Şehir Plancıları Odası'nın açtığı davalar sonucu planların iptal olması nedeniyle tekrar gündeme gelen yeni imar planları için AK Parti grubu "Geçmişte hata yaptık, özür diliyoruz deyin, davaları geri çekin planları geçirelim" önerisinde bulununca tartışma çıktı.



DAVA AÇAN ODA BAŞKANI, İBB'DE DAİRE BAŞKANI OLDU

Bayrampaşa'daki planlara iptal davası açan Şehir Plancıları Odası'nın o dönemki başkanı Başkanı Tayfun Kahraman'ın yeni dönemde İBB'nin Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı olması ortamı gerdi.

GÖKSU'DAN AÇIKLAMA!

AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu iade edilen Bayrampaşa'daki kentsel dönüşüm planları ile ilgili "Önceki dönemde ısrarla mahkemeye giden şahıs, İBB'nin yeni Kentsel İyileştirme Daire Başkanı. Şimdi mahkemeye taşıdığı planı getiriyor onaylamamızı istiyor. Biz AK Parti grubu olarak bu hukuki sorunları çözeceğiz, düzelteceğiz. Bayrampaşa halkı çok iyi bilsin ki bu plan düzenlendikten sonra İBB Başkanı gidecek orada kentsel dönüşüm töreni yapacak. İptal ettirdikleri planın törenini yapacak" dedi.

Eski cezaevi alanında inşaatlar tamamlanarak iskan alma aşamasına geldi ve plansız kalan alan için hazırlanan yeni planlar da İBB Meclis gündemine geldi. Planlar, iptal gerekçelerinin teklif edilen planla devam ettiği belirtilerek tekrar değerlendirilmek üzere Planlama Müdürlüğü'ne oybirliği ile iade edildi.

 

 

YORUMLAR 31
  • mahmut y 4 yıl önce Şikayet Et
    bir iş doğruysa geçirirsiniz yanlışsa geçirmezsiniz. özür ile alakası olmaz.
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    haberi doğru oku. Daha önce iptal ettirdikleri planı geçiriyorlar az bile özür çıksın chp liler biz memleketin hayrına da olsa herşeye itiraz eden bir partiyiz özür dileriz desinler
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul un CHP belediyesi kanal istanbulada karşı İstanbul hava limanı na karşı oldukları gibi ama şimdi en çok onlar kullanıyor hava limanını.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyordu engin altay akp dünyanın en iyi şeyinide yapsa biz karşı çıkarız drmek ki akp iyi şeyler yapmış yspıyor bu ülkeye ama yeterince iyi anlatamıyor yada anlaşıldığını zannediyor işte bmyle kifayetsiz müptezeller mirasın üstüne konuyor insanın içine bu oturuyor
    Cevapla
  • bamsı 4 yıl önce Şikayet Et
    chp kanserli bir hücredir memleketimiz için ne zaman türkiye şaha kalksa dikkat ederseniz bu kanserli hücre sağa sola saldırır kötü huyludur da haa.
    Cevapla
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    cehape bu, kuzuyu yedikten sonra çobana baş sağlığına gider.Atatürkü cehapeden kurtarın.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi