Kendisini polis olarak tanıttı dolandırırken suçüstü yakalandı

Afyonkarahisar'da, kendisini polis olarak tanıttığı kadını, 'kimlik bilgilerinizle kuyumcu soyuldu' diyerek, 230 bin TL'sini almaya çalışan M.O. (42), polis tarafından suçüstü yakalandı.

GİRİŞ 04.12.2019 03:08 GÜNCELLEME 04.12.2019 05:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'da oturan N.Ş. adlı kadını arayarak kendisini polis olarak tanıtan M.O., "Kimlik bilgilerinizle kuyumcu soyuldu. Bundan dolayı evinizde arama yapacağız. Banka hesabınızda bulunan tüm parayı çekip göndereceğim arkadaşa verin" dedi. Devriye görevinde olan polis ekipleri, saat 15.00 sıralarında telaşlı şekilde telefonla konuşan N.Ş.'yi görünce durumdan şüphelendi. Kadının dolandırılabileceği ihtimali üzerinde duran ekipler, kadını takibe aldı.

 

 

Polis ekiplerinin takibi sırasında minibüs durağına giden kadın, burada bir erkekle buluşarak çantasındaki yüklü miktarda parayı çıkarıp, verdi. Olayı gören polis ekipleri harekete geçerek, şüpheliyi gözaltına alırken, kadına ise polis kimliklerini gösterip, dolandırılabileceğini söyledi.

 

 

Ekiplerin konuştuğu N.Ş., kendisini telefonla arayan şüphelinin kimlik bilgileri kullanılarak kuyumcu soygunu yapıldığını söylemesi üzerine korktuğunu ve bankaya gidip 230 bin TL çektiğini söyledi. Gözaltına alınan dolandırıcılık şüphelisi M.O.'nun üzerinde bir polis derneğine ait 2 adet kimlik kartı ile 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 16
  • Nobut 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu millet para yok, işsizlik var,soğan domates pahalı falan demesin hiç. Sanki herkes ayaklı banka ya hayret yani.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam öldüren dışarı çıkıyor. Bunlar hapse mi girer sizce.
    Cevapla
  • selam 4 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlığın cezası el kesmektir. sağ elini kesin ve sonra topluma salın. o zaman herkes onun ne olduğunu bilir ve ona göre sakınır. aksi takdirde kimse onun ne canavar olduğunu bilmez...
    Cevapla
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    idam edelim ipi ben çekerim.
    Cevapla
  • RİZA 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlattiklarida yalan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı