İstanbul Adalet Sarayı’nın önünden otomobiliyle geçtiği esnada elindeki silahla havaya ateş açan ve yanındaki kadına, ‘Herkes akıllı olacak, Çağlayan Adliyesi’ni çek’ diye bağıran şahıs çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Magandanın havaya ateş açtığı anlar cep telefonu görüntülerine yansıdı.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın yanında bulunan yoldan otomobiliyle geçtiği esnada elindeki silahla havaya ateş eden ve yanındaki kadına ‘Herkes akıllı olacak, Çağlayan Adliyesi’ni çek’ diye bağıran şüpheli Emrullah Kılıç, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmişti.

Savcılığa çıkarılan şüpheli Kılıç, ‘Korku, kaygı ve panik oluşturabilecek şekilde ateş etme’ ile ‘Ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Savcılığın sevk yazısında, silahın kurusıkı silahlarda olması gereken alev gizleyeninin bulunmadığı, olayın gerçekleştiği yer itibariyle büyük yerleşim alanları ile seyreden trafiğin içerisinde kaldığı ve İstanbul Adalet Sarayı’nın yan yolunda kaldığı kaydedildi.

Görüntülerde şüphelinin, ‘Herkes akıllı olacak, Şişli Adliyesi’ni çek, Çağlayan Adliyesi’ni çek, çek adliyeyi’ şeklinde söylemlerinin bulunduğunun yazıldığı sevk yazısında eylemindeki kastın yoğunluğu ile bu eylemlerin yer itibariyle kişilerde korku kaydı ve panik oluşturabilecek şekilde gerçekleştirilmiş olduğu belirtildi.

Şüpheli Emrullah Kılıç, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince ‘Korku, kaygı ve panik oluşturabilecek şekilde ateş etme’ ile ‘Ruhsatsız silah bulundurma’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Ermeni canisi 06.12.2019 21:07
    Sen niye akıllı olmadın len ? Aķıllı deli kimmiş len girdiğin kodes seni belki akıllanıdırır len ! İyi kodesler len üzulme üzülme 3 gün sonra çikarsın len !
  • Abdullah 06.12.2019 13:49
    Doğru diyon her kes akıllı olsun bak sen akıllı durmadın kodesi boyladın bu soğuk havada umarım bundan sonra akıllı olursun
  • cahil 06.12.2019 01:28
    bu toplum giderek cahilleşiyor! mafya dizileri yayından kaldırılmalı, şiddet içerikli ne varsa!, silahlanmayla ilgili ciddi yasa boşlukları var! herkes silah sahibi olabiliyor ya da kolayca satın alabiliyorsa vay ülkemin haline! bu arkadaş da hapiste akıllanır umarız, herkes akıllı zaten senin zeka problemin olduğu için kodese almışlar.
  • sami kaya 06.12.2019 00:06
    alkol çok kötü bir şey ! aklı beyinden alıyor , çeneye veriyor !
  • Ali Haydar 05.12.2019 23:41
    Elinde silah olan kendini rambo saniyor
Daha fazla yorum görüntüle