Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi

Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi. HDP'den yapılan açıklamada, Sadiye ve Tahir Demirtaş'ın hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi
Selahattin Demirtaş'ın anne ve babası trafik kazası geçirdi
GİRİŞ 06.12.2019 13:45 GÜNCELLEME 06.12.2019 14:06
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyarete minibüsle giden ailesi, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaza geçirdi. Demirtaş'ın eşi, annesi, babası ve kardeşi dahil 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında, TEM'in Çorlu gişeler mevkisinde meydana geldi. Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu olan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyarete giden ailesinin bulunduğu, Özkan Yalgı yönetimindeki 34 ZN 6617 plakalı minibüs, arka lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp, bariyerlere çarptı. Kazada araçta bulunan Demirtaş'ın eşi Başak, annesi Sadiye ve babası Tahir Demirtaş ile kardeşi Sadiye Demirtaş Buluttekin ve Mehmet Akkaya hafif yaralandı. Kaza ihbarı üzerine, olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, 5 yaralıyı ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İlk müdahalesi burada yapılan yaralılar, ardından ilçedeki özel hastaneye sevk edildi. Tedaviye alınan 5 kişinin, hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavilerine devam edildiği belirtildi. 



HDP'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan HDP Basın Bürosu'ndan kazayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş'ı ziyaret için Edirne cezaevine gitmek için yola çıkan ailesi trafik kazası geçirmiştir. Kazada yaralanan aile üyeleri hastaneye kaldırılmış ve durumları iyidir. Kazadan sonra Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Sezai Temelli, Çorlu’ya doğru yola çıkmıştır" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 27
  • vay be 4 yıl önce Şikayet Et
    yasin börünün ahı
    Cevapla
  • Sivaslı 4 yıl önce Şikayet Et
    terörist zihniyete babam sahip olsa acımam...devlet , millet düşmanı kim olursa olsun kahrolsun...Türk - Kürt kardeştir...Terörist zihniyet haindir...
    Cevapla
  • Ertan 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp gitsin
    Cevapla
  • Erol Ç. 4 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah CHP şimdi bir sürü komplo uydurur.
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar ne olursa olsun onlar anne ve baba insan olarak üzülüyor insan.onlar yerine keske demirtas kaza yapip geberseydi..ALLAH ayni aciyi demirtasa gösteriyor umarim bir ders cikarip insanlar icin güzel sey yapar.terör icin degil
    Cevapla
  • mahmut s 4 yıl önce Şikayet Et
    demirtaşata anası babası kardeşide aynı terörist zihniyete sahip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek