Üç aydır Almanya'da aranıyordu Eşi itiraf etti cesedi bulundu

Almanya'nın Duisburg şehrinde eşi Mine O.'nun kaybolduğu gerekçesiyle 7 Eylül'de polise başvuruda bulunan Ercan E., eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf etti. 3 ay sonra, dün gece cansız bedeni bulunan 26 yaşındaki Mine O.'nun kocası tarafından ormanlık alana gömüldüğü belirtildi.

Üç aydır Almanya'da aranıyordu Eşi itiraf etti cesedi bulundu
Üç aydır Almanya'da aranıyordu Eşi itiraf etti cesedi bulundu
GİRİŞ 07.12.2019 07:53 GÜNCELLEME 07.12.2019 08:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Almanya’nın Duisburg şehrinde 7 Eylül’de kaybolan ve kocası Ercan E.’nin 20 Ekim tarihinde polise kayıp başvurusunda bulunmasının ardından aranmaya başlanan 26 yaşındaki Mine O.’nun dün gece cesedi bulundu. Alman basınında yer alan haberlere göre, Mine O.'yu, kocasının öldürdüğü ve ormanlık alana gömdüğünü itiraf ettiği belirtildi.

 

 

Kaybolan Mine O.’yu uzun süredir arayan Alman polisi, gelen bir ihbar üzerine ailenin garajında arama yaptı. Polis, aylardır ortalıkta olmayan Mine O.’ya ait kıyafetler ve cep telefonunu garajda görünce, zaten şüpheli olarak takip edilen koca Ercan E.'yi gözaltına aldı. Gece yarısına kadar süren ifadede Ercan E.’nin eşi Mine O.’yu öldürdüğünü ve cesedini de Untermaiderich semtinde bir okulun yanında bulunan ormanlık alana gömdüğünü polislere anlattığı kaydedildi. Ceset üzerine yapılacak otopsinin ardından 26 yaşındaki Mine O.’nun nasıl öldürüldüğünün ortaya çıkması bekleniyor. 

Duisburg Polisi, Mine O. olayı ile ilgili bilgisi olan vatandaşların en yakın polis birimine bilgi vermelerini bekliyor.

 

 

KADIN CİNAYETLERİ DURMAK BİLMİYOR

Eskişehir’de Ayşe Tuba Arslan, eski eşi tarafından öldürülmüş, Arslan son bir yılda tam 23 suç duyurusunda bulunduğu ve hepsinin takipsizlikle sonuçlandığı ortaya çıkmıştı. Anestezi teknikeri Ayşe Karaman da 29 Temmuz’da Ankara’da erkek arkadaşı anestezi uzmanı doktor Ö.T.’nin evinde ölü bulunmuştu. Türkiye’yi sarsan bir olay da geçen günlerde Ordu’da yaşanmıştı. Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, 3 Aralık günü cezaevi firarisi Özgür Arduç (35) tarafından evinin önünde bıçaklanarak katledilmişti. 

YORUMLAR 14
  • adamin biri 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadin cinayetleri durmak bilmiyormus. Yahu sanki erkek cinayetleri durmak biliyor. Siddetin cinayetin erkegi kadini olur mu hic?
    Cevapla
  • samimi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadina el kaldiran ADAM degildir !!
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    sen kötüsüne denk gelmemissin kardes sansli adamsin...
    Cevapla
  • Tahsin 4 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetin kadını erkeği olmaz tutturmuşlar bir kadına şiddet diye yahu kadınların bazıları daha boşanmadan takıyor koluna sevgilim diye kocasına nispet yapıyor sonra noldu aaa kadına şiddet ya bırakalım bu süslü lafları namus bir ailenin temelidir Allah bizlere hidayet etsin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yapılanlar asla onaylanmıyor ama sebebi nedir ? biz Batının kanunlarını alıp devşiriyoruz. Sınırsız nafaka diye bişey olmaz bu İslam’a aykırı. İddet süresi boyunca kadına nafaka verirsin ya da hamileyse. Ama ondan sonra nafaka vermek zorunda değil bir erkek. Mahkeme bunu emretse bile mecbur değil çünkü İslam açısından caiz değil. Sadece erkek çocuğu varsa ergenlik dönemine gelene kadar kız çocuğu varsa evlenene kadar bakmak zorunda. Kadın her türlü rezilliği yaptığı zaman gösterilmiyor. Çocuk hep anneye veriliyor. Niye biz yasa devşiriyoruz ? Beş bin yıllık tarihimiz var diyoruz ama İstanbul kadar olmayan ülkelerden yasa devşiriyoruz sonra neden bu olaylar oluyor diye soruyoruz
    Cevapla
  • Dereköy altı Tatar 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu cinayetin kadını erkeğimi var.Saçma sapan trendler çıktı.Neymiş kadın cinayeti.Yahu bilmediğimiz 3.bir türmü varda biz bilmiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!