CHP'nin içinden yeni parti çıkıyor! Resmen açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden geçen yıl ihraç edilen Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, yeni parti hazırlıklarına ilişkin, "Öncelikle ülkesiyle sorunu olmayacak bu oluşumda olanların. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bayrağıyla sorunu olmayacak. Üniter yapımızla bir sorunu olmayacak. Teröre bulaşmamış olacak" dedi.

CHP'nin içinden yeni parti çıkıyor! Resmen açıkladı
CHP'nin içinden yeni parti çıkıyor! Resmen açıkladı
GİRİŞ 08.12.2019 18:00 GÜNCELLEME 09.12.2019 09:33
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

CHP'de Muharrem İnce olayı patlak verdikten sonra ortalık toz duman oldu. Bu kez eski CHP'li Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz,yeni parti kuracağını açıklarken partiyi de topa tuttu.

 

 

Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, Kırıkkale’de bir otelde düzenlediği basın toplantısında yeni parti oluşumunun 3 ay önce başladığını belirterek, ilkelerine ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP'YE 'TERÖR' İMASI

 

 

Teröre bulaşmamış bir yapıyla siyaset yapacaklarını kaydeden Yılmaz, “Oluşumumuz 3 ay önce başladı. Siyasetin tam merkezinde bir oluşumdur. Türkiye’de ülkesini ve halkını kendi canından daha kıymetli görenlerin oluşumudur. O nedenle biz buradayız, o nedenle hepimiz burada. Böyle gidecek bu oluşum. Burada bizim kırmızı çizgilerimiz var. Öncelikle ülkesiyle sorunu olmayacak bu oluşumda olanların. Türkiye Cumhuriyeti devletinin bayrağıyla sorunu olmayacak, Türk bayrağıyla, Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağıyla bir sorunu olmayacak. Üniter yapımızla bir sorunu olmayacak. Teröre bulaşmamış olacak. Her ne suretle olursa olsun alt kimlik siyaseti yapmayacaklar” dedi.

YENİ OLUŞUMUN FİTİLİNİ ATEŞLİYORUZ

CHP için "kurgulu kukla muhalefet” nitelemesi yapan Yılmaz, “Bu muhalefetten Türkiye’ye hiçbir zaman alternatif muhalefet olamaz. İş böyle olunca bizlere görevler düşüyor. Bizim ülkemiz için sorumluluğumuz var. Bütün bilgi birikimimizi, tecrübemizi, ülke sevdamızı toparlayıp sizlerin huzuruna çıkmak ve yeni oluşumun fitilini ateşlemek istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR 113
  • Emekli 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp Atatürk ün partisi olmaktan çıkmıştı bunu gören Atatürk çüler yeni parti kuruyorsa güzel gelişme...
    Cevapla
  • 500 t 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu Salı günü Cumaya da gider.
    Cevapla
  • tarafsız vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir partiyi destekliyorum sonuna kadar yanınızdayım yeter ki teröre hayır deyin.
    Cevapla
  • Azeri 4 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün partisini ne hale getirdiniz Allah belasını versin
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    kendi terör destekçisi değilmiydi bunun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?