Günlerdir her yerde aranıyordu! Buse'den iyi haber geldi

İzmir'in Bornova ilçesinde staj yaptığı iş yerinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Buse A. (17), Karşıyaka ilçesinde bulundu. Buse Arslan'ın ilk ifadesinde Konak ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde günübirlik ev kiralayarak orda kaldığını söylediği ileri sürüldü.

Günlerdir her yerde aranıyordu! Buse'den iyi haber geldi
Günlerdir her yerde aranıyordu! Buse'den iyi haber geldi
GİRİŞ 08.12.2019 21:11 GÜNCELLEME 08.12.2019 21:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bayraklı ilçesinde yaşayan Mehmet ve Raziye A. çiftinin kızı Buse A., 27 Kasım tarihinde Bornova ilçesi Altındağ semtinde bulunan staj yaptığı iş yerinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Kızlarından haber alamayan çift polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, kentin birçok noktasında aranan Buse A. bugün akşam saatlerinde Karşıyaka ilçesinde bulundu. Polis merkezine götürülen Buse A.'nın, ilk ifadesinde Konak ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde günübirlik evlerden tuttuğu ve burada kaldığını söylediği ileri sürüldü. Polisin durumu bildirmesi üzerine Arslan çifti, polis merkezine gelerek kızlarını aldı. 

YORUMLAR 6
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimlikte mi sormamış evi kiralayanlar? 17 yaşında reşit olmayan birine ev kiralayanlar ceza almalı. Genç sıkılmış olabilir ama bu durumun tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Parayı verene usulsüz hizmet vermek suçtur.
    Cevapla
  • Anatolia 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah Ahmet,evlen senin çocuğun da gitsin de haberin olmadan anlarsın ozaman stresi bunalımı... vahşi hayatmissss:))
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    bende bir gencim. Stres , sınav, stres , sınav. İmsam artık bunalıyor. Depresyona giriyor. Aile haklı olsa bile genç olarak bu kadar ağır vahşi bir hayatta onların dediklerinden de bunalıyoruz bazen sevsek bile yeter diyebiliyoruz. Ve insan yeni bir şey yapmak isteyebiliyor. Buda bunlardan biri olabilir.
    Cevapla
  • burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    o zaman kızın olduğun da gitsin kaç gün kalsın.Ki tek kalmaz otelde geri gelince normal mi karşılayacaksın. Eğer karşılarsan demeki...
    Cevapla
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen vahşi hayat nedir bilmiyorsun...
    Cevapla
  • blob 4 yıl önce Şikayet Et
    huahaha, sen hangi dünya da yaşıyorsun ya? ana babanın hali ne olacak? her şeyimiz onlar için, bu kadar saçma sapan bir savunma görmedim, 8 yaşında falansın sanırım, bir de çok dizi izleme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço